Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Listopadové číslo Marianne Bydlení je právě v prodeji!

Tentokrát jsme pro vás namíchali tu nejlepší medicínu na podzimní splín. Uvařte si čaj, zalezte pod deku a vplujte do světa svěžích nápadů na krásné bydlení.

Zuzana Veselá | 13. 10. 2017

Ve velkém je ocení vaše koupelna, a to i ta úplně nejmenší. Víme, jak do posledního centimetru využít její omezený prostor a vybudovat z ní malé, nebo dokonce bezbariérové lázně. Mlhu za okny vybarví naše nápady, jak zkombinovat barvy a vzory inspirované tím nejkrásnějším, co máme - přírodou.

Na barvy se budeme soustředit i v proměnách. Vezmeme vás na prohlídku zasněné modré ložnice s pracovnou, kterou pro mladé rodiče navrhla designérka Jana Vařechová Holoubková tak, aby se v ní dobře cítili nejen oni, ale i jejich ratolesti. S interiérovou designérkou Kateřinou Čásenskou objevíme širokou škálu šedi v kuchyni bytu na pronájem a dozvíme se, jak snadno docílit nadčasového a elegantního řešení.

K podzimu patří nejen bohatá paleta odstínů, ale i výlety! Naší pouť začneme pestrobarevným bydlením interiérové designérky s balkánskými kořeny Biljany Lazović v pražských Dejvicích, cestou se zastavíme na Moravě v zahradě naší dvorní zahradní fotografky Adély Taitlové a dorazíme až do beskydské Čeladné do malebného penzionu Mezi plůtky, kde si užijeme relax v interiéru plném designu a výhledy do panenské přírody.


Pojďme společně vyzrát na listopad. Přejeme vám krásné čtení!