Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Malé módní ikony

Stát se múzou pro světové návrháře je snem mnohých celebrit, ne každé se to ovšem povede. Co když se ale celebritě narodíte? Suri Cruise, Harper Beckham a teď i princezna Charlotte jsou typickými důkazy, že módní ikonou se můžete stát, i když ještě nechodíte po svých.

Redakce Marianne | 14. 02. 2016

Suri Cruise v dubnu oslaví už osmé narozeniny, v hledáčku módních fotografů je ale téměř od narození a trendy udává i dnes. Když ji Katie Holmes nechala ostříhat na mikádo, spousty maminek chtěly pro své dcerky přesně to samé. Když ji jako tříletou vyfotili, jak ťape na podpatcích, některé módní domy zařadily do svých dětských kolekcí boty s malými podpatky.

Módní návrháři velice rychle pochopili, že děti celebrit jsou velice dobrou reklamou. Harper Backham měla od narození šatní skříň plnou oblečků od Stelly McCartney, Marie-Chantal nebo Christiana Diora. Módních přehlídek se zúčastňuje už od plenek, na posledním fashion weeku zazářila v klasických „malých černých“ od značky Bonpoint a seděla hned vedle legednární Anny Wintour.

Nejnovější malou ikonou je britská princezna Charlotte. Matka malé princezny – vévodkyně z Cambridge je v současnosti jednou z největších módních ikon a co si na sebe obleče, po tom okamžitě zatouží tisíce Britek. Čeká stejný osud malou Charlotte? Zatím to vypadá, že ano.

ČTĚTE TAKÉ: Kate Middleton: módní ikona a nejstylovější britská celebrita!

Americký designér Marc Jacobs před pár dny představil svoji nejnovější kolekci rtěnek Le Marc a oznámil, že jeden odstín pojmenoval po devítiměsíční Charlotte. „Inspiroval se nejhlubšími odstíny růžové barvy anglické růže, která je tak krásná jako malá princezna,“ komentovala pojmenování rtěnky globální viceprezidentka značky Catherine Gore.

Vzhledem k tomu, že Charlotte oslaví 2. května své první narozeniny, tohle gesto zatím neocení. Nicméně, i přes vsůj nízký věk, je už teď jednou z nejvlivnějších osob ve Spojeném království.

Malé módní ikony

Související články

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?

Móda

<span>Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly</span>

Hudební festival, nebo módní přehlídka? Nejlepší trendy z letošního ročníku Coachelly

Móda

<span>Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce </span>

Nejkrásnější kabelky na telefon: Trendy módní doplněk, který ozdobí každý outfit a uvolní vám ruce