Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Film Mamma Mia se dočká dalšího pokračování

Info ikona
Meryl Streep

Skoro by se chtělo říct: “Mamma mia, here I go again.” Pokud jste si zamilovali snímek Mamma Mia, pak pro vás máme dobrou zprávu. Podle producentky předchozích dvou dílů to vypadá, že Mamma Mia bude triologie!

Písničky od legendární švédské skupiny ABBA, zajímavý příběh a skvělé herecké obsazení jako třešnička na dortu. Film Mamma Mia z roku 2008 a jeho pokračování  Mamma Mia: Here We Go Again si oblíbili nejen skalní fanoušci popové kapely, ale také lidé, kteří znali jenom pár písniček. Za úspěchem obou filmů stojí i producentka Judy Craymerové, která v rozhovoru pro britský deník Daily Mail prozradila, že přípravy třetího dílu jsou na spadnutí. 

Třetí díl, čtyři nové písně

Producentka Judy Craymerová doufala, že třetí díl získá jasnou podobu během koronakrize. "Pak jsem ale zjistila, že se nedokážu soustředit," vysvětlila producentka a dodala, že ji naprosto paralyzovala "Covid mlha", tedy stav, kdy se ve společnosti nemluvilo o ničem jiném než o koronaviru. I přesto ale Judy věří v lepší zítřky. "Myslím, že jednoho dne vznikne další film, protože Mamma Mia má být trilogie. Vím, že to chce i společnost Universal," řekla Craymerová v rozhovoru. Zároveň se ve třetím dílu fanoušci dočkají čtyř nových písní od skupiny ABBA, které napsali Benny Andersson a Bjorn Ulvaeus pro virtuální koncert.

ČTĚTE TAKÉ:

Buckinghamský palác zažil střídání stráží ve stylu Mamma Mia!

V HLAVNÍ ROLI MERYL STREEP! 10 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT

O čem jsou předchozí dva díly?

Mamma Mia je filmový muzikál založený na písních skupiny ABBA, který vypráví příběh Sophie (Amanda Seyfried) a její matky Donny (Meryl Streep). První díl se točí kolem Sophiin svatebních příprav a hledání pravého otce. A protože je otázka otcovství velmi nejasná, pozve Sophie na svou svatbu všechny tři potencionální otce (Pierce Brosnan, Colin Firth a Stellan Skarsgård) v naději, že jeden z nich je ten pravý.

O deset let později vzniklo druhé pokračování, které se naopak zaměřilo na příběh Donny, kterou hraje Lily Jamesová. Retrospektivní příběh ukazuje, co všechno Donna zažila ve svém "teenagerském věku", tedy ještě před tím, než se narodila Sophie. 

Milujete filmy Mamma Mia? Pak se podívejte na 5 filmů, se kterými se naladíte na léto.

Titulka

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.