Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Právě pro vás rozkvetlo nové Marianne Bydlení. Květnové vydání je v prodeji!

Jako vždy jsme ho protkali novinkami, chytrými nápady, a navíc přidali špetku lásky. Je přece máj! Ať už chystáte veselku, nebo oslavujete jinou událost, zjistíte s námi, kde pořídit a jak si vyrobit půvabné dekorace na slavnostní stůl, od koho budete mít ty nejkrásnější fotky a prožijete celý den v kůži nevěsty. Chybět nesmí ani výběr těch nejkouzelnějších míst, do kterých se hned budete chtít rozjet.

Filip Janovský | 16. 04. 2018


Bohaté na nápady jsou také květnové proměny – pánská pracovna pro Angličana žijícího v Čechách a dobrodružný pokojíček, který obývají dvě malé indiánky. Nezbytným základem jejich doupěte je týpí, u překladatele s vášní pro hudbu zase nechybí zázemí pro skládání muziky. Jedno ale mají obě místnosti společné – dostatek úložných prostor, které pojmou, co je potřeba, a přitom nejsou téměř vidět.

Jak si doma vytvořit vlastní terárium vám v novém čísle poradí tři šikovné milovnice městských džunglí, které tvoří pod společným jménem Pokojovky. Pořídit u nich můžete také samotné rostliny i pomůcky na pěstování, a když si nevíte rady, po čem přesně sáhnout, s důvěrou se na ně obraťte – pomůžou vám s výběrem kytek, které se u vás doma budou mít nejlíp.

Svatbou jsme začali a taky jí skončíme. A to v našich fejetonech, ve kterých vzpomínáme na strasti i slasti tohoto osudného dne. Nevěřili byste, co všechno se může podařit, když máte nervy na pochodu a naplno se rozjedou Murphyho zákony.

Přejeme krásné čtení a těšíme se na další společnou cestu k hezčímu bydlení!