Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Marianne Family opět na stáncích!

Připravili jsme pro vás speciál o rodině, dětech, výchově a o všem, co dělá dnešnímu rodiči starost, ale i radost.

Anonymous | 20. 07. 2017

Hvězdami obálky Marianne Family jsou Emma Smetana, Jordan Haj a Lennon Marlene Haj Smetana. Novopečení rodiče se svěřili, co pro ně znamená rodičovství, čeho se odmítají vzdát a jak s nimi zamával jejich Rok změn

Mateřství zažívá renesanci. Mít dítě a sdílet rodičovské starosti je v kurzu. Jak vypadá život mámy, která píše blog pro mámy odhalíte v článku Táta mele maso, mám píše blog.

"Ty jsi nejlepší maminka na světě, když řeknu sedni, tak sedneš, když řeknu lehni, tak lehneš." Dětské hlášky nás dokážou ve vteřině odzbrojit. Klára Mandausová se podělila o ty, které jí do dneška vhání slzy smíchu do očí. 

Každý z rodičů toto dilema řešil, řeší nebo ho odkládá. Dá se vůbec rozklíčovat, jak mluvit s dětmi o rozmnožování? To se dozvíte v článku My, naše děti a sex.

Vychováte příštího hudebního virtuoza, geniálního vědce nebo dalšího Jaromíra Jágra? Jeho dlouholetý osobní kouč Marián Jelínek odhalí, jak v dítěti zapálit vášeň pro věc. 

"Ahoj mami, hi dad"! I takto to může vypadat v bilingvní domácnosti. Seznamte se se čtyřmi rodinami, které fungují ve dvou a více jazycích a zjistěte, jak se žije dětem, které zvládají mluvit, myslet a učit se nejen v mateřském jazyce. 

Autor Deníku muže na mateřské Ondra Holinka pro vás připravil fantastické recepty, které potěší nejen kulinářské, ale také dětské jazýčky. 

Nechybí ani módní tipy pro maminky a děti, design a decor, který zútulní váš obývák i dětský pokojíček a kosmetika pro vás i vaše ratolesti. 

Krásné čtení přeje redakce Marianne! 

 

SVŮJ SPECIÁL MARIANNE FAMILY SI MŮŽETE OBJEDNAT ZDEhttps://send.cz/casopis/1079/marianne-special

 

Marianne Family

Jak jsme fotili hvězdy speciálu Marianne Family