Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Marianne je lifestylovým ČASOPISEM ROKU

Milí čtenáři, rádi bychom se s vámi podělili o skvělou zprávu. V třináctém ročníku soutěže Časopis roku pořádaném Unií vydavatelů získal časopis Marianne již posedmé ocenění Časopis roku 2016 v kategorii Životní styl.

Anonymous | 9. 05. 2017

O titul Časopis roku každoročně soutěží tituly ve 14 kategoriích. Ocenění se uděluje na základě jejich výsledků a kvality v uplynulém roce. Při hodnocení je kladen důraz na transparentnost, nezávislost hodnocení, a tím celkovou důvěryhodnost. Vyhlášení výsledků soutěže proběhlo ve čtvrtek  4. května 2017 v pražském klubu Sasazu. 

Jsme nesmírně poctěni, že Časopisem roku 2016 v kategorii Životní styl se stal časopis Marianne, který tento titul získal již posedmé. V minulosti se stal Časopisem roku 2004, 2005, 2006, 2013, 2014, 2015.

Tato ocenění jsou pro nás potvrzením, že svět časopisů je stále velmi oblíbený a lidé jej ve svých životech chtějí. Naše opakované vítězství dokazuje, jak silnou značkou a kvalitním produktem Marianne je. A je opravdovou ctí pro celý redakční tým jej každý měsíc tvořit a třikrát do roka k tomu přidat ještě speciály Marianne Family, Marianne Food a Marianne Fashion. Děkujeme porotě za to, že časopis ocenila, ale především čtenářkám, které jsou naším nejsilnějším motorem a zároveň nejupřímnějším a nejhodnotnějším rádcem,“ říká Monika Mudranincová, šéfredaktorka Marianne.

časopis roku
Z leva: Petra Fundová, Monika Szeroczynska, Monika Mudranincová, Erika Hettešová 

„Marianne už není jenom časopis ve své tištěné podobě, ale je to i marianne.cz, facebook, instagram, youtube a pinterest. A momentálně je to i rychle se prodávající beauty box nebo další projekty, které Marianne pomáhají si svoje výjimečné postavení na českém trhu udržet,“ komentuje výsledek Monika Szeroczynska, publisherka lifestylového portfolia Burda Praha spol. s r. o.

Z celého srdce děkujeme Unii vydavatelů, všem kolegyním a kolegům a hlavně vám, drahé čtenářky a čtenáři. Vy jste důvodem, proč každý den usedneme k počítači, vyrážíme na focení, hledáme nová témata a zpovídáme osobnosti, ale i obyčejné lidi, jejichž příběhy vás baví, dojímají a inspirují. Tato cena je pro nás poctou, ale také závazkem, že budeme ještě lepší a vy se každý měsíc budete moci těšit na svou Marianne. 

Děkujeme!

Redakce Marianne

 


                                                      DNY MARIANNE

Letos pořádá společnost Burda Praha spol. s r. o. již sedmnáctý ročník Dnů Marianne. Víkendová nákupní akce plná slev se koná v termínu 15.-17. září. Vloni se jí zúčastnilo rekordních 7100 obchodů a uplatnilo se 434 200 kuponů.

Letos jsme pro všechny účastníky připravili velmi speciální dárky, které na ně budou čekat ve 4 loungích v Praze, Brně, Ostravě, Bratislavě a v jednání je ještě jedno město, které zatím nebudeme prozrazovat. A samozřejmě se to opět v ulicích a nákupních centrech díky našim taškám „začervená“ “, dodává generální ředitelka Petra Fundová.