Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Marianne a TOUS rozdávali radost na Den matek

Svátek matek je výjimečný den. Obzvláště, když vyhrajete pro sebe a svou maminku překrásný šperk. Podívejte se, jak prožily tento den výherkyně naší soutěže.

Promotion | 16. 05. 2018

Časopis Marianne a šperkařství TOUS vyhlásilo soutěž pro všechny dcery. Úkolem bylo napsat vzkaz pro svoji maminku ke Dni matek. Poslaly jste nám mnoho krásných příspěvků, ale vybrat jsme mohli jen jeden. Soutěž vyhrála Alžběta Knyřová a její maminka Lenka (vítězný vzkaz najdete zde). 

Tous
Alžběta Knyřová s maminkou 

Byla jsem z toho nadšená. Hlavně kvůli mamce, že bude mít krásnou výhru. Mamka pro mě znamená úplně všechno,” prozradila nám své dojmy Alžběta.

Na Den matek jsme se s našimi výherkyněmi vydali to butiku TOUS, kde si mohly vybrat šperk, každý v hodnotě 5000 Kč. A výběr to nebyl lehký. Obě byly okouzleny motivem medvídka, který je symbolem značky. 

Tous
Butik Tous, Na Příkopě, Praha 1

Nakonec si maminka vybrala velký přívěšek na řetízku a Alžběta velký prstem s onyxem. Obojí ve tvaru ikonického medvídka. 

Maminka Lenka byla velice dojatá. “Úplně mě to dostalo, vůbec jsem to nečekala. Plakala jsem jako blázen, když mi dcera přečetla svůj soutěžní příspěvek a řekla, že jsme vyhrály. A teď pláču znova,” svěřila se. 

tous
Šperky, které si Alžběta s maminkou vybraly.

Jsme moc rádi, že jsme splečně s Tous mohli udělat radost těmto dvěma skvělým ženám. Doufáme, že i váš Den matek byl plný lásky a radosti. 

Podívejte se, jak si naše vítězky užívaly Den matek v Tous!

Více o TOUS najdete zde: https://touscesko.cz/