Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Rozhovory

Marpo na dvou židlích

Marpo alias Ota Petřina má dva hudební životy - v jednom je bubeník skupiny Chinaski, v tom druhém rapper. Marpo rapper letos slaví 10 let své kariéry, vydá Best of a v říjnu pro své fanoušky chystá největší hiphopový koncert v dějinách ČR. Uvidíte ho 23. 10. v SASAZU!

Redakce Marianne | 3. 10. 2014

V čem bude největší?

Poprosil jsem Martina Hrušku (Lucie Tour 2014, Chinaski, Majálesy), aby nám navrhl pódium. Myslim, že takováhle stage ještě v klubu nikdy nebyla. Troufnu si říct i mezi rockerama. Pódium bude monstrózní, plné efektů. Dorazí i hosti z USA, plus bude i nějaky překvapení, ale to si necham až na show.

Slavíš 10 let kariéry, jak ses za tu dobu změnil? Třeba při psaní textů?

Tak hlavně jsem založil rodinu a stal se otcem. Změnilo mě to, pochopil jsem, že práce není všechno, Emma je moje všechno. Ve svých textech se hlavně snažim lidi motivovat, aby se neflákali, nevzdávali se, nenechali si srát na hlavu… Všechno je to hlavně a touze. Chtít dokáže srašně moc. Člověk si musí věřit a jít si za svým snem.

Jsi bubeníkem skupiny Chinaski, což je přece jen úplně jiný svět. Nepřišel jsi kvůli tomu o část fanoušků?

Je to spíš hodně náročný zkoordinovat časově. A co se týče fanoušků, chodí i na koncerty Chinaski, což je super. Ví, že dělam víc věcí najednou, rapuju, bubnuju, boxuju atd....