Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Máte doma kočku?

A nechtěli byste nějakou? V útulcích je jich hodně. Vybrat si můžete například na umisťovací výstavě 11. listopadu, která se koná v Horních Počernicích ve Chvalské tvrzi od 10 do 17 hodin.

Redakce Marianne | 8. 11. 2012

Umisťovací výstavy pořádají útulky průběžně. A jsou velice úspěšné. My vás zveme na 15. VÝSTAVU PRO KOČKU. Organizátoři chtějí najít domov co nejvíce kočkám a získat krmení pro ty, které si noví majitelé neodnesou. Vstupenkou na akci je konzerva krmení, kterou je možné koupit i na místě. Děti mohou ‚zaplatit‘ také svým obrázkem s kočkou.

V Chvalské tvrzi bude k vidění asi sto padesát koček a koťat různého věku. Většinou se jedná o bytové mazlíčky, ale najdete tam určitě i takové, které milují zahradu. Všechny vystavované kočky jsou vakcinované a v dobrém zdravotním stavu, který ještě na místě prověří veterinář. U zvířat starších osmi měsíců je samozřejmostí kastrace. Tyto kočky zatím žijí v některém z deseti soukromých útulků, převážně v Praze a okolí. Právě sem poputují konzervy, které se získají ze vstupného.

Další informace o chystané výstavě získáte na e-mailu [email protected], na telefonu 603 705 072 nebo ZDE (www.kocky-online.cz/akce), kde si také můžete vybrat kočičího společníka ‚on-line‘ z databáze veterinárně ošetřených zvířat z celé republiky.

plakat_pro_kocku