Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Miley Cyrus se před Vánoci provdala za Liama Hemswortha

Zpěvačka Miley Cyrus se den před Štědrým dnem provdala za australského herce Liama Hemswortha známého například z Hunger Games. Miley měla na sobě šaty od Vivienne Westwood.

Eliška Vrbová | 28. 12. 2018

Sociální sítě a okolí zpěvačky Miley Cyrus už dříve napovídaly, že se ona a její dlouholetý partner herec Liam Hemsworth budou brát. Ve středu to na svém Instagramu potvrdila ona sama.

Kromě toho kamarádi Miley a Liama na Twitteru i na Instagramu zveřejnili pár střípků ze svatby, která se podle fotek zdá být velmi skromná. Miley měla na sobě šaty se spadlými rameny od Vivienne Westwood a Liam oblékl klasický černý oblek. Balónky "Mr and Mrs" nesměly chybět.

Podle serveru RadarOnline se Miley a Liam brali přímo doma ve městě Franklin ve státě Tennessee. V roce 2016 se pár dal znovu dohromady poté, co se v roce 2013 rozešli. Miley tenkrát chtěla úplně změnit svoji image a odpoutat se od té, kterou ji vytvořil seriál Hannah Montana na televizní stanici Disney Channel.

"Myslím, že se všechno děje z nějakého důvodu, a to jsem si říkala i když jsme se poprvé rozešli. Nevěděla jsem, jestli je to úplný konec nebo jestli se ještě někdy dáme dohromady, ale byla jsem si jistá, že jsem v tu chvíli na správné cestě," popisuje Miley jejich dřívější trable.

Podle ní potřebovali pauzu, aby měli takový vztah, jaký mají dnes. "Lidé, kteří se rozejdou a pak se dají zase dohromady, mají jistotu, že mají skutečně být spolu. Tím rozchodem dostanete čas na to být nějakou dobu jen sám sebou a trochu vyrůst a dospět. Pak se ale vrátíte, protože zjistíte, že bez toho druhého nemůžete být."

 

O vztahu s Liamem Miley dokonce napsala písničku. V hitu Malibu zpívá "Nikdy bych ti nevěřila, kdybys mi před třemi lety řekl, že teď budu stát tady a zpívat tuhle písničku."

Vrátili se k sobě na přelomu let 2015 a 2016 kolem Vánoc a Nového roku. Miley se tehdy vyfotila na Instagram se zásnubním prstýnkem, který jí Liam dal už v "prvním kole" jejich vztahu. Byl to 3,5karátový prsten na zakázku od Neila Lanea.