Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Milujete film Pravá blondýnka? Natáčí se pokračování!

Je to oficiální! Reese Witherspoon na svém instagramu potvrdila, že natáčí pokračování filmu, který jí nastartoval kariéru.

Karolína Peřinová | 13. 06. 2018

Tři slova, jeden hashtag a tolik radosti. Herečka publikovala na instagramu video, kde pluje v bazénu na nafukovacím lehátku. V čem jiném než v růžových plavkách a růžových brýlích, které jsou tolik typické pro Elle Woods. Pod video napsala komentář „Je to pravda… #PraváBlondýnka3“, což může znamenat jediné. Odvážná právnička v růžových střevíčkách je zpět!

Třetí pokračování Pravé blondýnky půjde do kin po sedmnácti letech od prvního dílu. Ten byl natočen podle stejnojmenného románu spisovatelky Amandy Brown. Děj je zatím jedna velká neznámá, ale příběh Elle Woods bude prý v duchu prvního filmu.

Někdo si možná myslí, že je to film pro teenagery. Reese Witherspoon je v něm ale tak skvělá, že už se nemůžeme dočkat, jak se této role zhostí tentokrát. Oficiální datum premiéry filmu ještě nebylo zveřejněno. Do té doby si můžeme připomenout první dva díly a přemýšlet, jak se Elle po tolika letech změnila.