Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Mixa: novinka v péči o citlivou pleť

Máte citlivou pleť a chodíte si kupovat kosmetické přípravky do lékárny? Nyní již nemusíte, na trh vstoupila nová kosmetická značka, kterou seženete i v drogerii.

Redakce Marianne | 8. 07. 2013

Francouzská značka Mixa byla založena v roce 1924 a specializuje se na péči o citlivou pleť, a to jak u dospělých, tak u dětí. Všechny produkty jsou vyráběny pod lékařským dohledem a jsou testovány předními francouzskými dermatology. Vyvážené a jemné složení bez parabenů, alkoholů a barviv předchází podráždění a zbavuje pleť nepříjemného pnutí.

Specializovaná kosmetika pro citlivou pleť navíc nebyla nikdy tak dostupná! Tuto komplexní péči pro celou rodinu totiž naleznete v široké síti drogerií! A ceny jsou také více než příznivé (zhruba v rozmezí 99 až 249 Kč).

Vyzkoušet můžete například zklidňující péči proti začervenání nebo specialisty na odličování – dvoufázový odličovač očí či oblíbenou micelární vodu. Ta na sebe váže nečistoty, a je tak při odličování mnohem důslednější než běžná tonika a mléka. Z přípravků pro péči o pokožku celého těla nás zaujalo intenzivní vyživující mléko. Skvěle hydratuje a uzamyká v těle vlhkost – to vše bez nepříjemného lepkavého pocitu.

8033317

Novinkou letošního léta jsou tónující CC krémy (cold cream či cover cream). S tím od Mixy si můžete být jistá, že vám zajistí postupnou korekci barvy bez jakéhokoli začervenání. Krém obsahuje velké množství zklidňujících látek, jako je výtažek z květu arniky, vitaminu B3 a obsahu kofeinu.

S francouzským šarmem…

Pečující výrobky značky Mixa si zamilovala i světoznámá francouzská topmodelka Estelle Lefébure, která se zároveň stala ambasadorkou výrobků pro citlivou pleť. Ačkoli má tato úspěšná žena krásnou a alabastrově světlou pleť, měla v minulosti problémy s intolerancí na některé přípravky. Potíže s citlivou pletí se nevyhnuly ani jejím třem dětem, a tak, jak sama říká, Mixu používá celá její rodina.

Díky svému talentu a šarmu tato osmačtyřicetiletá kráska pronikla i do světa filmu. Vidět jste ji mohli například ve snímcích Hranice smrti (2007) a Herečky na scénu! (2009). Nyní žije střídavě ve Spojených státech a ve Francii.

Více informací na http://www.mixafrancie.cz/