Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Módní hit: geometrická manikúra a matná černá

Málokomu vydrží krásně upravené přírodní nehty. Většinou se nám lámou a vyžadují hodně péče. Proto si vyberte salon, kde se vám o nehty postarají profesionálové. Na trhu je spousta materiálů, barev, třpytek a kamínků. Kreativitě se meze nekladou, proto se odvažte a vyzkoušejte si už konečně tu matnou černou, po které toužíte měsíce.

Anonymous | 16. 08. 2018

O co tedy poprosit při další návštěvě vaši manikérku? Inspirujte se tady!

Roztomilé mandličky

Letos se nejvíce nosí nehty ve tvaru mandličky či “soft square” (zaoblené hrany). Nejenže zjemňují vzhled ruky, ale taky vám vydrží déle, hrany se nelámou a nevysychají a jsou tedy praktičtější pro běžné fungování.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Sexy červená a černá

Neuděláte chybu s nude odstíny třeba do růžova či béžové. Ty zaručeně nikdy nevyjdou z módy, stejně jako odstíny červené. Sáhněte po těch zářivějších s nádechem oranžové, budou ladit k vaší opálené pleti. Moderní je letos i černá a to zejména v matu. Obzvlášť na krátkých nehtech vypadá skvěle.

nehty

Je “Francie” IN?

Když se objevila Kim Kardashian v květnu na Met Gala s francouzskou úpravou nehtů, spousta žen si oddychla. Oblíbený nail design je opět v kurzu! Pravdou ale je, že se jedná o nadčasovou záležitost. Ale pokud chcete být přeci jen trochu kreativnější, zvolte barevnou francouzskou manikúru – třeba černou linku s pudrovými odstíny.

nehty

Se zdobením to nepřehánějte

V kurzu je jednoduché zdobení například na dvou nehtech. Za prvé to šetří čas a navíc to vypadá stylově. Jestli máte chuť na něco nápaditějšího, zvolte jemné glitry po celé délce nehtu. Jsou jemnější než kamínky a navíc vypadají hezky i v kombinaci s pedikúrou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Další trend, který vás bude bavit, je 3D design, geometrie a obrázky – zlaté proužky, trojúhelníky a nápadité abstraktní vzorce. To je přesně styl, se kterým byste měli vyrazit na hudební festival.

nehty

Jaký materiál zvolit?

Jestli děláte každý den fyzicky namáhavější práci, pak je pro vás nejlepší akryl. Je pevnější a vydrží déle. Dobrý salon se pozná podle toho, že nabízí všechny materiály: akryl, gel, gel lak a polygel (hybrid mezi gelem a akrylem).

nehty

Olejíčky a krémy

Jestli chcete, aby vaše ruce vypadaly pěstěně, pak si je každý den nezapomeňte promazat hydratačním krémem a olejíčkem na výživu kůžiček kolem nehtu. Zkuste je do další návštěvy salonu nijak nezkracovat, zamezíte tím nechtěnému lámání.

nehty

Rada na závěr: jak poznat kvalitní nail studio

Podívejte se třeba na instagramový profil, kde najdete ukázku práce. Všímejte si hodnocení, účasti v soutěžích a taky kvality materiálu. Těm levným se raději vyhněte, nemuselo by to dopadnout nejlíp. Dobrá manikérka zná svou cenu.

 

Autorka textu: Dominika Bártová ve spolupráci s nail artistkou Radkou Kopciovou