Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Módní speciál MARIANNE FASHION právě v prodeji

Vstupte do podzimu stylově a nechte se s námi unášet na módní vlně světem trendů, elegance, návrhářských talentů, zajímavých módních témat a rozhovorů s osobnostmi, které žijí módou.

Anonymous | 8. 09. 2017

Přichází speciál o módě, módě a zase jen módě - Marianne Fashion. Hvězdou obálky je herečka Aňa Geislerová, která nám prozradila všechny své módní lásky, prohřešky i touhy. 

Čekají vás nejžhavější podzimní trendy, ve kterých budete za ikonu stylu. Představíme vám významné osobnosti módní historie, které ovlivnily to, co nosily celé generace, které přišly po nich. Podíváme se na zoubek nákupní revoluci on-line a objevíte s námi nejnovější podzimní kolekce, která na vás čekají v obchodech a které jsme složili do skvělých outfitů. 

Lukáš Loskot, ředitel Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku se svěřil naší šéfredaktorce, který z českých návrhářů by neměl uniknout vaší pozornosti, a vysvětlí vám, proč byste si neměla barvit vlasy. Odhalíte s námi také největší tajemství šarmu a stylu Francouzek, který jsme doplnili o zajímavé tipy do vašeho šatníku. 

Pětice českých návrhářů vás přesvědčí, že řemeslo má zlaté dno a že ruční práce a osobní přístup jsou nedílnou součástí úspěšné a kvalitní módní značky. 

Představíme si první dámy, které svým stylem ovlivnily veřejnost víc než jejich manželé a ukážeme vám, jak i vy s tou pravou kabelkou a správnými doplňky oslníte každým outfitem. 

Je pracovní dress code přežitek? A co si tedy máme oblékat do práce? I s tím vám poradíme v Marianne Fashion, kde vás toho čeká ještě mnohem víc. 

Svůj módní speciál najdete na stáncích od 8. září 2017 nebo si ho můžete objednat online zde: http://send.cz/casopis/1079/marianne-special (v nabídce zvolte Marianne fashion trendy 2017).

Staňte se módními hvězdami s Marianne Fashion!

 

Podívejte se, jak jsme fotili tvář obálky Aňu Geislerovou. 

Související články

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte

Lidé a místa

<span>Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě</span>

Našli jsme 10 inspirativních miniaturních kanceláří, které si jejich majitelé postavili přímo na zahradě

Byt

<span>Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne</span>

Rodinný byt v domě ze čtyřicátých let překvapí i nadchne

Dobrý nápad

<span>Stromy bez zahrady? Speciální druhy je možné pěstovat na terase nebo balkonu</span>

Stromy bez zahrady? Speciální druhy je možné pěstovat na terase nebo balkonu