Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Monochromatický look je hitem sezóny!

Historie se opakuje. Devadesátky se vrací a s nimi i populární make-up „tón v tónu“. Proč si ho zamilujete i vy?

Markéta Vörös | 9. 04. 2018

Propadly mu slavné krásky jako Rihanna, Gigi Hadid, Zendaya i Shay Mitchell a vy nebudete výjimkou. Pro běžný pracovní den jsou nejnositelnější varianty béžové, hnědé, růžové a burgundy. Ale můžete se odvázat a zvolit levandulové, modré či žluté. Prostě jakákoli barva, která se vám líbí a lichotí vašemu typu pleti. Nezapomeňte, že líčení může být i zábava, tak se trošku odvažte...

Jedno zásadní pravidlo to ale přeci jen má – musíte ponechat stejný tón u očních stínů, tvářenky i rtěnky a pracovat s odstíny, které si s nimi rozumí. Prostě kombinovat barvy, které jsou takzvaně "same color family". Tak se pusťte do tvoření!

vdfdfsf
photo: Getty Images

Rihanna ráda šokuje a make-up je pro ní hra. Levandulový look jí vytvořil vizážista s produkty z její vlastní linie dekorativní kosmetiky Fenty Beauty, kterou my v redakci naprosto milujeme!

ccyxcycyc
photo: Getty Images

Zpěvačka, herečka a "american sweetheart" Zendaya ví, co jí sluší. Monochromatický look v hnědé jí dodává punc elegance. 

vxvxvxyv
photo: Getty Images

Prolhaná kráska Shay Mitchell nás okouzlila už v seriálu Pretty Little Liers, kde zářila v roli Emily. V reálu se Shay dokáže pořádně odvázat, což dokazuje v tmavém burgundy looku, ve kterém vypadá jako femme fatale.

cdfsdfs
photo: Getty Images

Gigi Hadid je pro nás synonymem elegance a vkusu. Ta holka prostě umí a ví, že v decentním růžovém looku nešlápne vedle. A na jaro je to ideální volba, tak ji zkuste.

Že make-up může být zábava se podívejte v tomto videu. Pozvěte kámošku a bavte se!