Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Na návštěvě u Kateřiny Geislerové

Módní návrhářka Kateřina Geislerová na zítřek chystá svou velkou módní show v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku (proběhne v úterý od 18.00). Zajímá vás, kde designérka tvoří? A jak žije? Pojďte se podívat do jejího eklektického ráje pod střechou.

Kateřina Geislerová žila dvacet let v Paříži. Na zařízení jejího bytu i showroomu je francouzská bezstarostnost znát na první pohled.

Home. Těžká pohoda. Blbiny & víno. Klid. Kafe. Úklid. Tabule v bytě návrhářky Kateřiny Geislerové a jejího přítele sice primárně funguje jako poznámkový blok na nákupní seznam a úkoly, co se nutně musejí udělat, nechybějí tu ale ani vtipné rodinné vzkazy.

Podobně hravých koutů najdete v jejich loftu hned několik. Třeba velký rohový gauč, který zaujme hlavně tím, jak je nízký. „Nohy jsme dali odstranit v době, kdy začal syn lézt. Nakonec jsme to tak nechali, tohle nižší sezení působí příjemně neformálně,“ vysvětluje Kateřina.

Podkrovní byt působí přes zkosené stěny překvapivě prostorně, hlavně proto, že ho Kateřina nezahltila nábytkem a nechala velký obývací prostor dýchat. Dojem útulnosti pak dodávají originální dřevěné trámy. Prostor, kde se protínají, využívá jako knihovnu. „Rodiče malých dětí asi nepřekvapí, že i tenhle nápad přišel s narůstající akčností syna,“ dodává.

Dvouletý Eliáš obývací pokoj využívá jako prostornou hernu, pod okny má složenou dětskou bugatku, nechybí ani výběr aktuálně preferovaných plyšových hraček a čestné místo tu má i týpí.

 

Chcete vidět víc? Celou reportáž najdete v březnové Marianne, která je ještě na stáncích.

Na návštěvě u Kateřiny Geislerové