Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Na návštěvě v bytě plném harmonie

Info ikona
Byt

Byt Jessicy Hoyer, majitelky kosmetické značky ByNacht, je stejný jako ona sama. Čistý, prozářený a dokonale vyrovnaný.

Eva Kadavá | 2. 04. 2021

Sympatická blondýnka Jessica Hoyer je prototypem ženy, které se daří vše, na co sáhne. Má milující rodinu a její kosmetická značka ByNacht má našlápnuto k mezinárodnímu úspěchu. Z Jessičina hamburského bytu jsou pohoda a vřelost cítit od okamžiku, kdy vezmete za kliku. „Od začátku jsem chtěla, aby byl náš byt místem, kde se cítíme dobře. A povedlo se, návraty domů po dlouhé služební cestě patří mezi nejpříjemnější okamžiky v mém životě,“ popisuje Jessica Hoyer. Při zařizování se držela základní palety barev v harmonizujícím duchu, a v interiéru tak najdete hlavně bílou, šedou, béžovou a černou.

Mohlo by se vám líbit

Lenošení povoleno

Při výběru nábytku a doplňků spoléhala majitelka bytu především na intuici. „Miluji umění. Dekorace ale vybírám podle toho, jak moc mě osloví. Nikdy bych na zeď nepověsila třeba něco neonového. To se nehodí ani ke mně, ani k našemu bytu,“ říká Jessica.

Info ikona
Byt

S ohledem na to, kolik času stráví na cestách, preferuje doma především klid a odpočinek. Přestože má prostornou jídelnu s velkým stolem a pohodlnými křesly, večírky se spoustou hostů jsou bez ohledu na světové dění spíše vzácnost. Volno tráví Jessica nejraději se synem, proto je středobodem celého bytu rozlehlý obývací pokoj s vysokými stropy a velkými, pohodlnými pohovkami, na kterých oba rádi odpočívají. „Když potřebuji po náročném dni na chvíli vypnout, zapálím svíčky, pustím hudbu a nechám se unést atmosférou,“ vypráví.

Království v ložnici

Jessica pracuje v kosmetickém průmyslu, a tak si je moc dobře vědoma toho, jak moc je pro krásu, ale i zdraví důležitý spánek. Ložnice je tak pro ni jednou z nejdůležitějších místností bytu. „V posteli nikdy nepracuji a ložnici doporučuji pojmout jako místo k odpočinku, bez práce a technologií.“

Jessičiným velkým koníčkem je sbírání korálů. A na bytě je to znát. Jejich fragmenty najdete všude, obvykle v kombinaci s dalšími doplňky. Fungují vlastně jako jakási spojující linie prostupující celým prostorem.

Byt Jessicy Hoyer