Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Na sjezdovky elegantně i prakticky

Zima je v plném proudu a blíží se dovolená! V Rakousku? Ve Švýcarsku? Anebo v Itálii? Milé dámy, tam i tam každopádně budete měřeny kritickým okem kamarádek, kolegyň či kamarádů vašeho manžela. Nic neriskujte a raději si letos pořiďte nové lyžařské oblečení a klidně i lyže s botami. Všechny přece dobře víme, že lyžování dnes není jen o sportu, je to i šance ukázat, že máte styl! Poradíme vám, s jakou značkou se nespletete a s čím na sjezdovkách zaručeně sklidíte úspěch.

Promotion | 8. 01. 2019

CAPRANEA
Budete jedinečné
Originální lyžařská bunda Capranea Amestris 1-of-K už na pohled zaujme na zakázku vyrobenou barevnou látkou. Také po technické stránce je ale vysoce zajímavým kouskem. Zateplena je kachním peří a speciální povrchová úprava odpuzuje nečistoty. Samozřejmostí jsou nepromokavé zipy, podlepené švy a odnímatelný sněhový pás. Zajímavým a zároveň vysoce funkčním detailem je strečová podšívka. Stylovým doplňkem bundy je připínatelný pravý kožešinový límec. 
K bundě Amestris 1-of-K se perfektně hodí lyžařské kalhoty Capranea Jet. Jsou opravdovým designerským kouskem, každé ženě vykouzlí perfektní siluetu a díky strečové úpravě lodenu i perfektně sedí a neomezují v pohybu. Kromě toho, že skvěle vypadají, samozřejme poskytují i maximální funkčnost.
Bunda Capranea Amestris 1-of-K i kalhoty Jet jsou vyrobeny v limitované edici, takže každý kus oblečení má své jedinečné číslo.

bunda

Cena bundy: 27 990 Kč

jet

Cena kalhot: 11 490 Kč
www.capranea.cz


COLMAR    
Sníh jako životní styl
Prémiová italská značka COLMAR opět přichází s funkčními a zároveň stylovými modely, jejichž navrhování je na jedné straně podloženo moderními technologiemi, na straně druhé pak pověstným italským smyslem pro detail. Na lyžařské svahy se tak dostává oblečení, které zaujme nejen dokonale funkčními materiály a praktickými vychytávkami, ale stejně tak i neotřelým designem s ženskými prvky jako je stylový pásek, kožešinky či lesklý nylon. 
Ve stříbrné lyžařské bundě COLMAR snad můžete připomínat ledovou královnu, stačí ale jediný pohled a všichni spolehlivě roztají nad vaší elegancí. Propracované střihy zvýrazňují ženskost a díky důrazu na sebemenší detaily je každý model jedinečný. Vsaďte na bundy Colmar z aktuální lyžařské kolekce a sjezdovka je vaše!

colmar

Cena bundy: 22.800,- Kč


K2 
Odborníci na ženy
Sebekrásnější outfity by nám na sjezdovce nebyly k ničemu bez dobrých a jistě i krásných lyží. Specialistou na lyže pro ženy je americká značka K2, která letos i na český trh přichází s nádherně vyladěným modelem určeným především dobrým lyžařkám. „Jsou to nejlepší ženské lyže, co kdy K2 udělala. Sportovně zaměřené lyžařky, co umějí lyžovat, si je náramně pochvalují,“ říká Luboš Gável ze společnosti Outdoor Sisters, která vybavení značky K2 do České republiky dováží. 
Jedná se o bezvadné uzniverzálky pro ježdění na upravených sjezdovkách. Vynikají kvalitním hraněním, měkčí flexí s extrémně příjemným průhybem a tím pádem lahodným průjezdem oblouku. Širší střed lyže umí zprostředkovat příjemnou stabilitu a především oblouky středních poloměrů se na upravených svazích daří náramně, lyže krásně vedou stopu. K2 LUV Machine 72 Ti určitě udělají radost všem ženám, které na lyžích umějí zaujmout nejen svůdným úsměvem. 
Většina žen ráda potvrdí, že ještě více než na lyžích jim záleží na lyžařských botách. A není se co divit, vždyť hlavně lyžáky jsou přece nositely pohodlí. Anebo naopak.
Lyžařské boty K2 LUV 100 Heat jsou nabízeny ve dvou šířkách, 98 a 100 mm, i tak ale potěší především sportovně orientované lyžařky. Mají spoustu praktických detailů, kterým vévodí vyhřívaná vnitřní botička od renomované firmy Therm-Ic. Ano, jsou tam malé baterie a botička opravdu topí! S lyžáky od firmy K2 tak můžete mít obojí, optimální výkon i maximální pohodlí.

lyže boty

Cena lyží: 16 899,- Kč
Cena bot: 12 999,- Kč
www.k2skis.com


Lyžařská helma HEAD QUEEN
Bezpečí především! Ale také styl a elegance, to jistě. Tohle všechno vám nabídne helma Queen od firmy Head. Je to helma s integrovaným štítem, takže už se jednoduše nemusíte zabývat brýlemi, protože je vlastně budete mít na hlavě vždy společně s helmou. Štít oceníte tím spíš, pokud nosíte brýle dioptrické, v pohodě se pod něj vejdou. Zorníky lze navíc měnit v závislosti na počasí, i proto je helma Head Queen dokonalým produktem do všech povětrnostních podmínek.

helma helma

Cena helmy: 3590,-
www.head.cz