Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Nalaďte se novým číslem Marianne bydlení na vánoční svátky!

Přinášíme vám inspiraci na sváteční výzdobu, několik stran tipů na originální dárky, spoustu nápadů, rad a samozřejmě vaše oblíbené proměny. Že ještě nemáte tu pravou vánoční náladu? S námi ji načerpáte raz dva!

Redakce Marianne | 6. 11. 2014
Hned na úvod jsme pro vás v rubrice Nejlepší nákupy vybrali nádherné slavnostní dekorace, doplňky i textilie, které vás v zimě zahřejí na těle i na duši. Možná najdete něco, co byste rádi věnovali pod vánoční stromeček!

Máte rádi, když jsou Vánoce pokaždé jiné? Pak se nechte inspirovat nápady pěti úspěšných blogerek, které jsme oslovili. A aby té inspirace nebylo málo, nafotili jsme se pro vás u vánočního stolu, který nazdobily naše milé designérky Janka Murínová, Saša Dýcková a Andrea Beranová.

Chystáte se na novou kuchyň? Zařizujte pomocí designérské nástěnky, která dokáže usnadnit práci a pomoci v rozhodování. Ukážeme vám, jak na to!

Jaké nové proměny na vás tentokrát čekají? Jana Vařechová Holoubková se pustila do obývacího pokoje, kde se teď dá pracovat i spát. Janka Murínová zase proměnila jídelnu, do níž chtěla majitelka vnést její oblíbený severský styl. 

V rubrice Průzkum trhu jsme prozkoumali aktuální nabídku pečicích trub, kuchyňských robotů a dalších pomocníků s nimiž upečete to nejlepší vánoční cukroví.

bydleni1412_copy