Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Narozeninová oslava v (ne)královském hávu! Jak slaví narozeniny Meghan Markle?

Info ikona
Meghan Markle

Princ Harry napíše narozeninové přání na instagramový účet @sussexroyal, zvony ve Westminsterském opatství se rozezní a Meghan Markle sfoukne svíčky na dortu z pekařství Luminary Bakery. Tento narozeninový scénář by se pravděpodobně stal skutečností, nebýt jedné malé drobnosti...odchodu Meghan a Harryho z královských kruhů.

Není žádným tajemstvím, že Meghan Markle si potrpí na oslavy. Jenom si vzpomeňme na velkolepou baby shower, která se konala v luxusním apartmá v newyorském hotelu. Náklady se tenkrát vyšplhaly na neuvěřitelných 200 000 $, za což Meghan sklidila kritiku nejen ze strany tisku, ale i fanoušků královské rodiny. K překvapení všech se následná oslava 38. narozenin konala v tichosti a bez zbytečného humbuku. Meghan s Harrym strávili narozeninový den ve svém domě Frogmore Cottage a nebýt znějících zvonů Westminsterského opatství a instagramového přání od manžela Harryho, málokdo by tušil, že 4. srpen je narozeninovým dnem Meghan Markle.

Letošní plány zhatil koronavirus

I když už Meghan není svázána královským protokolem, stále nemůže oslavit narozeniny podle svého gusta. Letošní oslavu jí zhatila pandemie koronaviru, která výrazně zamávala se seznamem hostů. Podle deníku Daily Mail se Meghan rozhodla, že své 39. narozeniny oslaví v Montecito v Santa Barbaře. Meghan ale nechce nic ponechat náhodě, a tak se hosté před příchodem na oslavu musí prokázat negativním testem na Covid-19. "Řekla, že se nechce setkat s nedbalostí a nezodpovědností," řekl zdroj blízký Megan Markle pro Daily Mail. Oslava se pravděpodobně bude odehrávat v zahradě. 

Můžeme jenom spekulovat, kdo Meghan přijde pogratulovat. Na seznamu hostů se bezesporu objeví maminka Doria Ragland, která pomáhá pečovat o malého Archieho. Dále se předpokládá, že na oslavu dorazí Meghanina kamarádka Oprah Winfreyová nebo Serena Williamsová, která nechyběla ani na "oné" baby shower. 

Dort
Vloni si Meghan užívala chuť dortu z londýnského Luminary Bakery.
Zdroj: ABC

Když slaví aristokraté

Mohlo by se zdát, že letošní i loňská oslava Meghan Markle byla velmi střídmá. Opak je ale pravdou. Britská královská rodina si nepotrpí na velké narozeninové oslavy, a většina "royals" sfoukává svíčky v nejužším rodinném kruhu. Výjimku tvoří pouze oslavy kulatin, nebo narozeninový den královny Alžběty II. Ta se navíc může pochlubit tím, že své narozeniny slaví hned dvakrát ročně. Důvod této zvláštnosti si můžete přečíst zde.  

ČTĚTE TAKÉ: Všechno nejlepší, Kate! Podívejte se na nejstylovější outfity vévodkyně z Cambridge

 

Titulka

Časopis Marianne si nyní můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde.