Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Našly jsme dlouhotrvající make-up bez efektu masky!

Vztah ženy s make-upem je velmi intimní. Hledáme, zkoušíme, ale jakmile narazíme na ten správný, za žádnou cenu ho nevyměníme. Musíme se v něm totiž cítit samy sebou! Co to pro nás ženy znamená? Lehký make-up, který na pleti téměř necítíme v kombinaci s perfektním dlouhodržícím krytím, jež vydrží od rána do noci. Našla jste ho? My ano!

Markéta Vörös | 14. 01. 2019

V tomto ohledu neděláme kompromisy a velké kosmetické společnosti to vědí! Proto se odborníci z laboratoří L’Oréal Paris rozhodly ještě vylepšit oblíbený make-up Infaillible o molekuly kyslíku. Výsledkem je dlouhotrvající make-up Infaillible 24H Fresh Wear pro svěží vzhled pleti.

jeireiuru

V čem se liší od ostatních make-upů na trhu?

Snadno roztíratelná textura

Díky příjemné, tekuté konzistenci se make-up krásně roztírá. Výhodou je, že si vystačíte pouze s malým množstvím a zbytečně neplýtváte produkt.

Jak nanášet? Štětcem, houbičkou nebo prsty. Začněte od středu obličeje a postupujte směrem ven a nezapomeňte ho rozetřít do linie vlasů, pro co nejpřirozenější výsledek.

Vydrží od rána až do noci

Vysoký obsah pigmentů zajistí bohaté krycí schopnosti make-upu a barevné částečky, které k pleti přilnou, zaručí výdrž po celý den. Nevzhledné fleky a slévání produktu do vrásek je minulostí!

Umožní pleti dýchat

Nová technologie založená na molekulách kyslíku zaručuje, že pleť není zatížená a nositelky ho téměř necítí. Je tak lehký, že zapomenete, že ho máte na sobě!

kschsdjhfjd

TIP: Make-up doplňte dalšími produkty z řady Infaillible od L’Oréal Paris. Pokud potřebujete zmatnit pleť, začněte podkladovou bází. V oblasti T-zóny make-up zafixujte tenkou vrstvou pudru. Pro opravdu svěží vzhled a dlouhotrvající výdrž celé líčení pleti zakončete fixačním sprejem.

cjyjckxj