Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Navoňte se! Toto je top 5 parfémů letošního podzimu

Letní větrovky jste již určitě vyměnili za křiváky a trenčkoty, kožené sandály za kozačky a sluneční brýle za teplý šál a vlněný svetr. Na něco jste ale zapomněli…

Dominika Bártová | 4. 10. 2018

Na podzimní parfém, který vás zahřeje příjemnými dřevitými tóny, vanilkou, kořením a kapičkou pižma!

Představujeme vám pět voňavých novinek, jež nejvíce oceníte právě teď, kdy sluníčko ztrácí na síle, stromy se zahalují do podzimních barev a vy se probouzíte do chladných a sychravých dnů. Takže až se dnes budete vracet z práce, zastavte se ve vaší oblíbené parfumérii a vyměňte svoji letní citrusovou vůni za výrazný a smyslný podzimní parfém, který budete cítit na svém kašmírovém kabátu po celý den. 

Burberry Her

burberry

Nová vůně od legendární britské značky Burberry reflektuje odvahu a dobrodružného ducha pravé Londýňanky. Parfémová voda Her, již vykouzlil parfumér Francis Kurkdjian, je ovoněná černým rybízem, borůvkami a malinami, obsahuje svěží tóny jasmínu, ambry a smyslného pižma.

Tiffany Intense

vune

Tiffany & Co. znovu oslovila světově proslulou parfumérku Danielu Andrier, aby vytvořila výraznější květinovou variaci originálu Tiffany. Nová vůně je doslova zabalená do hřejivého smyslného akordu, který celek posouvá na mnohem vyšší level.

La Vie Est Belle Artist Edition by Lady Pink

Co by to bylo za podzim bez “limitky” světového bestselleru La Vie Est Belle! Tuto květinovo-ovocnou vůni s příměsí černého rybízu, hrušky a pomerančového květu koupíte nově s designovým flakonem od streetartové umělkyně Lady Pink. 

Christian Dior Joy

vune

Dior Joy nejlépe vystihují dva přívlastky: štěstí a dobrá nálada. Tedy přesně taková dávka energie, kterou budete potřebovat v následujících mrazivých měsících.

Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale

vune

Toaletní voda Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale vás omámí svou intenzitou a neodolatelnou svůdností, kterou nejvíce oceníte při romantických večerech ve dvou.

Souvislející články

Krása

<span>Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám</span>

Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám

Krása

<span>Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný</span>

Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný

Krása

<span>Vlasový trend z roku 2000 je zpět: Vyzkoušíte znovu „pouf hair“?</span>

Vlasový trend z roku 2000 je zpět: Vyzkoušíte znovu „pouf hair“?

Krása

<span>Tipy od redakce Marianne na ty nejkrásnější vůně: Inspirujte se a najděte ideální parfém na jaro a léto 2024</span>

Tipy od redakce Marianne na ty nejkrásnější vůně: Inspirujte se a najděte ideální parfém na jaro a léto 2024