Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Návrhářky Eva Vontorová a Zuzana Kubíčková na léto otevírají pop-up story

O udržitelnější přístup k módě se snaží stále více návrhářů, a to nejen ve světě, ale i na české scéně. Mezi ně patří i Eva Vontorová se svou značkou Ether a Pop návrhářky Zuzany Kubíčkové. Obě tyto designérky během léta otevřou v Praze své pop-up story, kde si budete moci prohlédnout jejich nové kolekce. Je to tedy jedinečná příležitost, jak se s jejich tvorbou seznámit a nemuset se domlouvat na individuální setkání v jejich ateliéru.

Eliška Vrbová | 4. 07. 2018

Značka Ether Evy Vontorové přichází s kapsulní kolekcí NOVA„Principem NOVA COLLECTION je nadčasovost, univerzálnost a snadná kombinovatelnost jak jednotlivých kusů v kolekci navzájem, tak s dalšími běžnými prvky šatníku,“ říká návrhářka. Kolekce obsahuje například šaty, overaly, mikinu, kožené kalhoty nebo lehký trenčkot, jednotlivými kousky prostupuje element zvlněné linky.

Společně s touto kolekcí značka Ether představuje i novou verzi psaníčka Trigon, které se svým minimalistickým stylem a současně výrazným tvarem stalo jedním z bestsellerů značky Ether. Všechny jeho elementy – popruhy, ramenní polstry a karabiny – se dají koupit samostatně a libovolně kombinovat, i tento kousek je tedy skvěle univerzální a nadčasový.

Eva Vontorová spolupracuje také s Deelive design storem, který propojuje produkty a jejich osobitý příběh se zákazníkem. Ten má díky propracované prezentaci možnost poznat tvorbu jednotlivých autorů blíže. Právě v obchodě Deelive na Smetanově nábřeží v Praze do 20. července probíhá Ether pop-up store, kde bude exkluzivně v prodeji nový design psaníčka Trigon a dále také ostatní kabelky a batohy značky Ether.

Kapsulní kolekci NOVA si můžete prohlédnout v následující galerii.

Ether Nova Collection

Zuzana Kubíčková svou kolekci POP představila už na jarním Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Kolekce POP je synonymem pro nadčasový ženský šatník - klíčové kusy osvědčených střihů, precizně zpracované, z kvalitních materiálů a s nezaměnitelným rukopisem návrhářky. I Zuzana Kubíčková se ve své kolekci snaží zejména o dlouhodobou udržitelnost jednotlivých kusů. "Chci, aby ženy nosily šaty, které tvoříme, a proto se snažím nabídnout kvalitní a současně dostupný dámský šatník. Výroba v malých sériích umožní příznivější ceny a nadčasové, klasické střihy zase šanci na delší životnost oděvů,“ říká návrhářka.

POP nabízí praktický základ ve formě malých černých, respektive malých bílých šatů, pouzdrových sukní, topů z lehkých splývavých látek v kombinaci s krajkami, kalhot a také trenčkotu. Návrhářka se drží svého stylu - modely jsou velmi ženské, což zajišťují nejen linie střihů, ale také použité materiály. Vzhledem k basicovému zaměření je celá první kolekce provedena v černé a bílé barvě a pracuje s lehce udržovatelnými látkami.

Také Zuzana Kubíčková otevírá na letní měsíce svůj pop-up storeOd 16. července až do 13. srpna najdete v pražské kavárně CafeCafe lichotivé šaty, pouzdrové i kolové sukně, krajkové mikiny, topy se špagetovými ramínky a několik letních novinek připravených výhradně pro tento pop-up store.

Pop by Zuzana Kubíčková