Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Nebuďte na Valentýna sami! Seznamte se v divadle

Už vás nebaví samota a toužíte po spřízněné duši? Nebo hledáte novou lásku, ale nemáte dost příležitostí k seznámení? Co nejdřív si pořiďte vstupenky do Divadla Rokoko na Představení pouze pro nezadané. Uvidíte skvělé představení Monty Pythonův létající kabaret a v divadelní kavárně pak budete mít možnost se seznámit.

Redakce Marianne | 31. 01. 2014


Představení v Divadle Rokoko je určené pouze pro nezadané ženy a muže ve věku od 25 do 45 let. Koná se v sobotu 15. února, takže máte ještě čas pořídit si vstupenky. Kromě představení skvělých skečů Monty Pythonův létající kabaret tu bude pro všechny i doprovodný program v kavárně Rokoko s tombolou, možností prohlédnout si zákulisí divadla a poslechnout si skvělou muziku.

Monty_Pythonuv_letajici_kabaret2

A co všechno můžete tento večer zažít? Kromě jevištní podoby skečů slavné britské komediální skupiny Monty Python také mapování (budete označovat na mapě města, jídla či záliby, které máte rádi, a podle toho, kolik se sejde vlaječek, bude téma k hovoru), focení v divadelních kostýmech, vystoupení DJ Magdaleny Happy Feet (jediné ženy v ČR, která se věnuje československému pop-swingu) nebo poštu (možnost zanechání vzkazu v obálce přes poštovní box v případě, že se budete stydět někoho oslovit přímo). Na závěr pak bude vyhlášen nejhezčí pár a také výherce soutěžního kvízu. A ještě jedno lákadlo: V tombole můžete vyhrát víkend pro dva v luxusním hotelu sítě EuroAgentur se snídaní, poukaz pro dva do vířivky, poukaz pro dva na večeři do Malostranské besedy, poukaz na mytí auta Mint Fresh či kosmetické balíčky firmy Hellada a Manufaktura.

Predstaveni_pro_nezadane_Rokoko

Aktuální informace najdete na www.mestskadivadlaprazska.cz/nezadani

Vstupenky stojí 320 Kč – v ceně je zahrnuta vstupenka na představení, welcome drink, číslo do tomboly i bohatý doprovodný program. Koupíte v pokladnách divadel ABC a Rokoko nebo on-line na www.mestskadivadlaprazska.cz