Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Nechtěla se vzdát svých svatebních šatů, tak je vzala na cestu kolem světa

Info ikona

Nejprve nenápadně hledáme svatební inspiraci na internetu, následně se přesuneme do svatebního salonu, abychom po deseti hodinách vybírání konečně našly TY PRAVÉ SVATEBNÍ ŠATY. Ano, ty svatební šaty, které na sobě ve finále budeme mít maximálně 20 hodin.

Pokud jsou šaty půjčené, pak po veselce hezky rychle putují zpátky do salonu, pokud jsou šité na míru, pak se stejnou rychlostí mašírují do skříně. Možná si je ještě někdy s nostalgickou slzou v oku obléknete, ale už nikdy v nich nepřekročíte práh domova. Tak zní tvrdá realita svatebních šatů, se kterou se ale nesmířila mladá Američanka Zoe.

Její příběh zní jako z pohádky. V roce 2015 se seznámila s Nickem, o rok později proběhly v Paříži zásnuby a na konci roku 2017 se pár vzal. Jejich největším snem a zároveň předsevzetím do roku 2018 bylo, aby jejich líbánky trvaly déle než čtrnáct dní. Rozloučili se v práci, sbalili si kufr, a především nezapomněli s sebou vzít Zoeniny svatební šaty.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

„Někteří lidé své svatební šaty prodají, jiní je dají do krabice, kterou už nikdy neotevřou. Někteří je nechávají pro děti…co je tedy špatného na tom, když je člověk vyveze do světa,?“ řekla Zoe pro LonelyPlanet. A tak vznikl nápad, že z každé země si mladý pár odveze nejen krásné vzpomínky, ale i fotografii, na které bude Zoe ve svých svatebních šatech.

Vzhledem k tomu, že je mladý pár činorodý, založila si dvojice ještě svůj cestovatelský blog Marry Me In Travel, na kterém sdílí své postřehy z navštívených míst. Už teď mají manželé na kontě přes 33 zemí v čele s Thajskem, Japonskem, Indií, Srí Lankou, Novým Zélandem či Egyptem. A nespočet dokonalých fotek Zoe ve svatebních šatech. Jenom by nás zajímalo, v jakém stavu šaty budou, až pár dorazí zpátky do rodného New Jersey. 

Co říkáte na nápad Zoe a Nicka? Líbí se vám představa, že své svatební šaty vytáhnete na cestu kolem světa?

ČTĚTE TAKÉ: 7 tipů, jak zůstat během plánování svatby stále při smyslech