Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Nehtový trend, se kterým zaperlíte

Info ikona
Perly

Na náramku, náhrdelníku, náušnicích a nově i na nehtech! Perly hlásí návrat, a tentokrát se rozhodly, že ozvláštní naši manikúru. Ať už se rozhodnete pro jednu decentní perličku, nebo perlami ozdobíte celý nehet, výsledný efekt rozhodně bude stát za to!

Už v loňském roce jsme si všimli, že perly dominují vlasovým doplňkům. Kdo neměl čelenku nebo sponku s perlami, ten jakoby vůbec nesledoval instagramové trendy. Aktuálně to ale vypadá, že se perly „přemístily“ z vlasů na nehty. Čím dál tím více zahraničních influencerů propadá manikúře s perličkami, která vypadá elegantně, nadčasově, a především vkusně (to se samozřejmě odvíjí od počtu použitých perel). Pokud tedy patříte k lidem, kteří milují zdobenou manikúru, pak se inspirujte tímto šmrncovním trendem.

S troškou šikovnosti si můžete perličky na nehty nanést samy. Důležité je pouze to, abyste použily kvalitní lepidlo na nehty a nehtové perličky, které budou držet. Kamínky à la perly seženete na e-shopech s potřebami pro manikérky. Samozřejmě můžete také vyčkat na znovuotevření manikúrních salónů a požádat o perličkové nehty svou manikérku.

Mohlo by se vám líbit

Nehtové trendy letošního jara: návrat 90. let i pastelové mámení

Nehtová studia sice stále neotevřela, ale to neznamená, že bychom měly chodit s odrostlými a neupravenými nehty. Vytaste zbraň v podobě starého dobrého laku a s pomocí několika tahů proměňte strádající nehty v dílo mistra.
marianne.cz
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit

Sametová revoluce! Podlehněte nejnovějšímu nehtovému trendu

Klíče a trikolóru nechte doma! K této revoluci budete potřebovat pouze trpělivost a vhodný lak se sametovým efektem. Výsledek? Dokonalé nehty v sametovém hávu, které vyniknou i při home office.
marianne.cz