Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Nejen Meghan a Harry! Znáte další královské páry, kterým se letos narodí potomek?

Info ikona
Pippa Middleton

S radostnými novinami se doslova roztrhl pytel. Princ Harry s manželkou Meghan oznámili těhotenství na začátku února a další královské páry na sebe nenechaly dlouho čekat. A tak se letos z urozeného děťátka budou radovat nejen v Buckinghamském paláci, ale třeba také u švédského královského dvora.

Vypadá to, že v urozených kruzích řádí baby boom. O první krásnou zprávu se v úterý 9. února 2021 postarala princezna Eugenie, která porodila syna. Vnučka královny Alžběty II. následně na svých sociálních sítích sdílela dojemnou fotografii prvorozeného syna a o několik dnů později prozradila, že se chlapec jmenuje August Philip Hawka. „Rádi bychom vám představili Augusta Philipa Hawka Brooksbanka. Děkujeme za tolik nádherných zpráv. Naše srdce jsou naplněna láskou k tomuto malému človíčkovi, žádná slova to nemohou vyjádřit,“ připsala princezna k první společné fotografii se synem.

Štafetu radostných zpráv následně převzal princ Harry s manželkou Meghan, kteří v neděli 14. února oznámili, že čekají druhého potomka. "Můžeme potvrdit, že Archie se stane velkým bráškou. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají obrovskou radost z toho, že čekají druhé dítě," sdělil mluvčí páru. Nutno dodat, že princ Harry a Meghan nejsou jediným královským párem ve Velké Británii, který letos přivítá nového člena rodiny.

Mohlo by se vám líbit

Zara a Mike Tindall

Nejstarší vnučka královny Alžběty II. a jediná dcera princezny Anne v minulosti přiznala, že několikrát potratila. Před sedmi lety se na Zaru a jejího manžela Mika konečně usmálo štěstí a Zara porodila zdravou holčičku Miu Grace. Před dvěma lety se páru narodila další dcera Elizabeth a v podcastu The Good, The Bad and The Rugby Mike odhalil, že Zara je opět těhotná. „Byl to pro mě dobrý týden, třetí malý Tindall bude brzy s námi,“ zaznělo v podcastu, ve kterém ragbyový hráč Mike Tindall vystupoval. I když rodina neoznámila, kdy přesně se miminko narodí, britská média spekulují, že nejpozději na začátku letošního léta.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Pippa Middleton a James Matthews

Pravda, Pippa Middleton není právoplatnou členkou královské rodiny, avšak její těhotenství bychom rozhodně neměli opomíjet. První zprávy o jejím těhotenství se začaly šířit na sklonku roku 2020, kdy weby jako People, Hello Magazine nebo Insider uvedly, že sestra vévodkyně Kate je těhotná. Od prvních zpráv uplynuly dva měsíce a Pippa Middleton s manželem Jamesem Matthewsem těhotenství stále nepotvrdili. Všichni ale tušíme, že na každém šprochu je pravdy trochu, a tak bychom se nedivili, kdyby se dvouletý Arthur brzy stal bratříčkem.

Info ikona
Pippa Middleton

Princ Karel Filip a princezna Sofia

V letošním roce bude veselo také na severu, konkrétně u švédského královského dvora. Už 11. prosince 2020 princ Karel Filip s princeznou Sofií oznámili, že čekají třetí děťátko. „Jsme šťastní a těšíme se, až přivítáme naše třetí dítě, sourozence prince Alexandra a prince Gabriela. Nového malého člena naší rodiny,“ napsal královský pár na svém Instagramu. Zároveň v příspěvku zaznělo, že se princezna Sofie cítí dobře a královský potomek se pravděpodobně narodí na přelomu března a dubna 2021.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit