Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Nejhorší make-up trendy 2017

Tvrzení, že krása je subjektivní, musí být pravda, protože my rozhodně nepovažujeme následující kosmetické tipy za přitažlivé.

Veronika Hong | 29. 10. 2017

Tento rok se v online beauty komunitě vynořily opravdu bizarní novinky, od vlnitého obočí po vlasy na nehty. Ale v dnešní době hladové po neobvyklých věcech se tomu nemůžeme divit.  

Podívejte se s námi, doufejme naposledy, na nejhorší make-up trendy tohoto roku. 

1. PRODLOUŽENÉ NOSNÍ CHLOUPKY

Nosní dírky a hlavně chloupky uvnitř nejsou za normálních okolností něco, co bychom na svém obličeji chtěly zvýraznit. Na Instagramu se však objevily expertky na krásu, které si své nosní chloupky prodloužily pomocí umělých řas. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

2. KONTROVERZNÍ APLIKÁTORY 

Pokud jste si myslely, že existuje jen pár způsobů, jak nanést make-up, pak jste na omylu. Údajně můžete použít cokoliv, od vařených vajec po silikonovou výplň podprsenky. Beauty blogerka Laila představila pár triků, jak aplikovat podklad pomocí kondomu.


3. ZNAČKOVÉ OBOČÍ

Kosmetička: "Jaký tvar obočí si přejete?"

Já: "Nike, prosím."

Sportovní styl teď letí, ale upřímně, nechme si ho pod úrovní hlavy. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

4. VLASOVÁ MANIKÚRA

Obrňte se! Podle nejnovějších trendů na sociálních sítích je právě tohle v kurzu. Kdyby na nás neudělaly dojem ty titěrné detaily obličejů, byly bychom hodně znechucené. Umíte si představit, jak se s tímhle zapíná cokoliv na zip?! 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

5. OPATLANÁ OD LÍZÁTKA

Kosmetická značka MAC představila velmi zvláštní beauty trend, který nazvala “Lízátkové rty”. Pamatujete si přeci, jak jste jako malé cucaly lízátko tak nešikovně, až jste z toho měly barevné a olepené rty kolem dokola. Nám to v každém případě připomíná rána, kdy jsme si večer před tím zapomněly odlíčit rtěnku. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

6. ČERNÝ ROZJASŇOVAČ

Možná teď v době halloweenských party bychom to pochopily, nebo kdyby se psal rok 2040, ale tento rozjasňovač si rozhodně do kosmetické taštičky nepořídíme. Milujeme kouřové oči, ale na kouřové tváře se ještě necítíme připravené. 


7. VLNITÉ OBOČÍ

Tenhle trend rozhodně rozvířil vlny v kosmetických vodách Instagramu. Jeho příznivkyně se nadšeně trumfovaly, která bude mít lepší vlnovky. Tato novinka poté postihla i oční linky a rty. Nějak z těch vln už začínáme mít mořskou nemoc. 


8. OBOČÍ DO CULÍKU

A teď můžete říct, že už jste viděli opravdu všechno! Nejsme si úplně jisté, proč by to někdo dělal, ale je jasné, že zrovna tento příspěvek je prací digitálního vizážisty (Photoshop) a doufáme, že v digitálním světě taky zůstane. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu