Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Nejlepší jogíni ve vašem obývacím pokoji

Často tvrdíme, že na chození do jógových studií nemáme dost času, na cvičení doma nám zase chybí dostatek pevné vůle. Řešení existuje! Díky serveru Moje jóga si můžete cvičit kdykoliv a kdekoliv se špičkovými lektory.

Díky Katalyzátoru, české platformě pro crowdfunding (www.katalyzator.cz), máte ještě čtyři týdny možnost předplatit si online jógové lekce všech náročností a jógových stylů na novém webovém serveru Moje jóga. Měsíční, čtvrtletní, půlroční a roční permanentky do Mojí jógy, umožňující cvičit neomezeně, třeba každý den podle škály jógových videí, jsou jednou ze stylových odměn pro ty, kteří finančně podpoří rozjezd webového projektu Moje jóga, do kterého se zapojila zásadní česká jógová studia (např. studio Karmayoga, Omyogastudio či Yogame) a řada zkušených jógových lektorů působících v Česku.


Mezi odměnami pro přispěvatele je také designový vak na jógovou podložku z dílny Ilony Špačkové, protiskluzová jógová podložka české značky Yogavila jógové lektorky Zuzany Bergerové anebo třeba originální jógový deník od Papelote.


Česká platforma jógových hodin Moje jóga je pro začátečníky šancí, jak vstoupit do světa jógy v doprovodu těch nejpovolanějších. Pro pokročilé je příležitostí potkat se ve virtuálním prostoru nejen se svými lektory, ale také objevit lektory nové a s nimi nové jógové inspirace.

Více na http://www.katalyzator.cz/projekt/25-moje-joga

Nejlepší jogíni ve vašem obývacím pokoji