Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Nejlepší přítel ženy? Šperk! Darujte (si) ho k Vánocům

Nesporně nejoblíbenějším dárkem pro ženy jsou šperky. Odjakživa je zbožňují a neodmyslitelně k nim patří. Dobře zvolený šperk umí podtrhnout ženskou krásu a půvab. Vybrali jsme pro vás ty, kterými zajisté vykouzlíte úsměv na tváři.

Promotion | 9. 12. 2019

Značka Apart nabízí stovky dokonalých šperků, ale jako inspiraci na vánoční dárek se pojďme zaměřit na ty se zimní tématikou. Je přece tak originální ozdobit se motivy hvězdiček či sněhových vloček! Vybírat můžete ze stříbrných, zlatých či ocelových šperků. Je jen na vás, zda zvolíte šperky jemné či ty výraznější, které jsou zdobeny nádhernými zirkony, diamanty a dalšími drahými kameny.

Hvězdičky

Také jste se někdy zasnili nad krásně zářícími hvězdami na noční obloze? Do kolekce Stars je značka Apart snesla z nebe přímo k vám. Oslňte s nimi letos pod stromečkem.

V nabídce je spousta krásných stříbrných šperků, které jsou oblíbeny především mezi mladšími generacemi. Jestliže máte v rodině či mezi přáteli někoho takového, je to pro vás ta správná volba!

V klenotnictví Apart najdete s motivem hvězdiček samozřejmě i zlaté šperky! Ty se odedávna věnují při významných událostech. Mají připomínat daný okamžik navždy. Vánoce jsou jedna z chvilek, kdy byste měli potěšit ostatní a zdůraznit, jak moc vám na nich záleží. Můžete třeba připravit překvapení v podobě zlatého doplňku.

apart apart

Vločky

Bílé Vánoce jsme už nezažili několik let, to ale neznamená, že si sněhové vločky nemůžeme vykouzlit sami. A to třeba v podobě náušnic, přívěsků či náramků.

apart

Celou nabídku šperků se zimní tématikou naleznete zde. Komu s nimi letos uděláte pod stromečkem radost?