Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Nejlepší tipy na vánoční dárky pro muže

Vybrat dárek, který udělá skutečnou radost, je zkouškou každého vztahu. Ukáže totiž, jak moc toho druhého znáte. Každý muž je samozřejmě jiný, ale něco je všechny přece jen spojuje. Jaké dárky udělají pod stromečkem největší radost?

Promotion | 14. 12. 2017

Než začneme s výčtem nejrůznějších tipů, je zapotřebí zapřemýšlet, na čem si váš partner zakládá, co ho baví, jaké má koníčky a co ho uspokojuje. Všeobecně lze říci, že muži jsou velice hraví, jen každý si rád hraje s něčím jiným. Takže ať vyberete jakoukoli věc, přistupujte k ní jako k hračce. Stejně jako dětské oči rozzáří vytoužené auto na dálkové ovládání, tak např. některého muže uvede do transu nejnovější holicí strojek, jiného nejdokonalejší chytrý telefon, profesionální sekera, luxusní nože nebo nejnovější hra na Xbox či PlayStation.

Tip: Originální dárky najdete na iStyle.eu – sluchátka, reproduktory či bluetooth žárovka jsou skvělou volbou pro každého hračičku.

Letošním hitem jsou drony s kamerou. Radost udělají klukům, mužům i dědečkům. Je s nimi spousta zábavy a dají se využít i k pracovním potřebám!

Praví muži milují whisky a doutníky. Pokud doma také takového muže máte, uděláte mu radost lahví pravé skotské whisky a pravým kubánským doutníkem. A dopřejte mu, ať si svůj dárek vychutná hezky po chlapsku – tedy se svými kamarády.

Chytré doplňky nejen pro businessmany. Bluetooth sluchátka, chytré hodinky, sporttestery a další elektronické vychytávky pod stromeček zaručeně patří!

Klasika se vyplatí. Když vás nenapadá nic super originálního, vsaďte na klasiku. Kvalitními hodinkami, luxusní kravatou či koženou taškou na notebook zaručeně nic nezkazíte.

Nebojte se kosmetiky. A teď nemáme na mysli sprchový gel a šampon v dárkovém balení. Máme na mysli luxusní parfémy!

Něco pro kutily. Pokud máte doma kutila, který tráví nejvíce času v dílně nebo na zahradě, vsaďte na jistotu – sada nářadí, sekačka, křovinořez či nová motorová pila ho jistě potěší.