Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

To nejlepší z červeného koberce na udílení Critics' Choice Awards

Sezóna udílení nejrůznějších ocenění v hudbě a filmu je v plném proudu a po červeném koberci se tak každý týden projde spoustu hvězd v krásných róbách. Jaké šaty nás tentokrát zaujaly na udílení Critics' Choice Awards a komu to v záři reflektorů nejvíce slušelo?

Eliška Vrbová | 14. 01. 2020

Podobně jako na Zlatých glóbech si cennou sošku z Critics' Choice Awards odnesl film Tenkrát v Hollywoodu, cenu za nejlepšího herce získal Joaquin Phoenix za snímek Joker, v kategorii nejlepší herečka americko-kanadská asociace kritiků ocenila Renée Zellweger za roli ve filmu Judy a sošky získali také Brad Pitt, Laura Dern či Roman Griffin Davis.

Na červeném koberci jsme však na rozdíl od Zlatých glóbů mohli vidět například Anne Hathaway v úchvatných zlatých šatech od Atelier Versace nebo Jennifer Lopez v jednoduché krémové róbě od libanonského návrháře Georgese Hobeiky. Naprosto nepřehlédnutelná byla v zářivě růžovém kompletu od Toma Forda zpěvačka a herečka Zendaya, na výraznou zelenou vsadila Kristen Bell a zářila také Olivia Wilde díky oranžovým šatům Valentino.

Na všechny looky z červeného koberce se můžete podívat v následující galerii. A kdo patří mezi vaše favority?

Nejkrásnější róby z udílení Critics' Choice Awards