Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Nejstylovější celebrity na filmovém festivalu v Benátkách

Emma Stone, Chloë Grace Moretz, Clémence Poésy a další světové herečky se právě procházejí po červeném koberci v Benátkách v šatech od Louise Vuittona.

Eliška Vrbová | 6. 09. 2018

V italských Benátkách právě probíhá už 75. ročník velkolepého filmového festivalu. Ten se samozřejmě neobejde bez červeného koberce a celebrit v krásných šatech od předních světových návrhářů. Francouzská herečka Clémence Poésy letos zasedla ve festivalové porotě a na focení poroty si oblékla "malé černé" šaty Louis Vuitton z kolekce Cruise 2019, které zkombinovala s vyššími lesklými botami.

Komplet z kolekce Cruise od Louise Vuittona si na focení oblékla také herečka Emma Stone, která přijela do Benátek s filmem The Favourite. Film o královně Anně Stuartovně, kde kromě Emmy Stone hraje například i Rachel Weisz nebo Olivia Colman, bude mít v českých kinech premiéru 17. ledna příštího roku.

Na červeném koberci nechyběla také herečka Chloë Grace Moretz, která do Benátek přijela s hororem Suspiria, v němž hraje hlavní roli Dakota Johnson. Chloë si oblékla hedvábné dlouhé šaty Louis Vuitton a sandálky.

Na premiéru filmu The Favourite zvolila Emma Stone krajkované šaty Louis Vuitton, sandálky na podpatku a náušnice a prstýnek z kolekce Louis Vuitton High Jewelry.

Polská modelka Małgosia Bela doplnila svůj červený outfit šperky od značky BVLGARI. Na premiéře hororu Suspiria zazářila na červeném koberci v luxusních zlatých špercích z kolekce Serpenti Seduttori.