Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Nejvíce sexy herci, kteří navíc umějí hrát

Což o to, krásných chlapů je kolem nás spousta, ovšem ne vždy znamená hezký vzhled i chytrou hlavu. To se o těch následujících říct nedá. Jsou totiž nejen sexy, ale mají i charisma, a hlavně toho ve své profesi hodně dokázali. Snad jsou o to přitažlivější…

Redakce Marianne | 23. 09. 2013


Johnny Depp

Už mu bylo padesát, ale jako by zastavil čas. Mládí měl sice bouřlivé – bral drogy a kradl, ale jeho největším koníčkem byla hra na kytaru. Osudové pro něj bylo setkání s Nicolasem Cagem, který ho představil svému agentovi. Určitě si ho pamatujete z filmu Noční můra v Elm Street, ale nesmazatelně se zapsal do mnohých ženských srdcí svou rolí ve filmu Piráti z Karibiku. Za roli piráta byl dokonce nominován na Oscara! Není tedy jen idolem žen, ale taky skvělým hercem.

Depp-sexy-new-look-2013-hottest-actors-35238822-1578-1549

Sean Connery

Je to neuvěřitelné, ale jednomu z nejoblíbenějších agentů 007 je už 83 let! Narodil se ve Skotsku a dodnes je velkým patriotem. Než se stal hercem, byl modelem a taky plavčíkem. Když se pak objevil v první bondovce Dr. No, měl o úspěch postaráno. James Bond mu ‚seděl‘, a vůbec všechny filmové role šarmantních a charismatických drsňáků. Za roli ve filmu Neúplatní dostal Zlatý glóbus a Oscara. I jemu příroda štědře nadělila – nejen krásu, ale také talent.

Actors_wallpapers_92_shone_connery

Brad Pitt

Na vysoké škole se zajímal o sport a reklamu, ale příležitostně si zahrál i ve školních představeních. Po škole stěhoval ledničky a dokonce se převlékal za kuře. Jenže Brad je dítě štěstěny. Ridley Scott mu nabídl roli ve slavném filmu Thelma a Louise, a sláva ho neminula. Exceloval ve filmech 12 opic, Apollo 13, Sedm let v Tibetu nebo Dannyho parťáci. Mladý Brad vypadal roztomile, jako starší muž (bude mu padesát!) vypadá snad ještě líp!

Sexy-Look-of-Brad-Pitt_1

Colin Firth

Je to zvláštní, ale u řady mužů platí, že čím jsou starší, tím jsou přitažlivější. O Colinu Firthovi to platí jakbysmet. Pro někoho možná sexy není, ale charisma mu upřít nemůžete. K tomu přidejte herecký talent od pánaboha, a není o čem diskutovat. Objevil se ve Formanově Valmontovi, ale teprve role Marka Darcyho ve filmu Deník Bridget Jonesové ho vystřelila mezi herecké hvězdy, o kterých se mluví. V Lásce nebeské už jen ukázal, že jeho romantický kukuč je pro divačky neodolatelný. A za roli britského krále Jiřího VI. ve filmu Králova řeč získal nejen Oscara, ale taky cenu BAFTA a Zlatý glóbus.

colin_firth_copy

Hugh Jackman

Poslední z pětice našich sexy mužů Hugh rozhodně nepatří až na konec. I on získal řadu mezinárodních ocenění za své role, hlavně v historických, romantických a akčních filmech. Proslavila ho role ve filmu Wolverine, ale možná se vám zalíbil i v romantické komedii Kate a Leopold či Animální přitažlivost. Za roli v komedii Kate a Leopold dostal nominaci na Zlatý glóbus.

australian_actor_hugh_jackman

Co říkáte, který z nich je ‚lepší‘? Nebo jsou všichni skvělí?