Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Nejžhavější účesy roku 2013

Kadeřničtí mistři z týmu Schwarzkopf Professional představili originální a dechberoucí looky pro aktuální sezonu. Nechte se i vy inspirovat nejnovějšími vlasovými trendy!

Redakce Marianne | 19. 04. 2013

Začátkem března se v progresivním Berlíně konalo světové turné Essential Looks 1: 2013, na které se sjelo na 3000 kadeřníků z téměř padesáti zemí světa. Výsledkem této sešlosti těch nejlepších mistrů ostrých nůžek byla vskutku dynamická módní show se svěžími střihy a stylingem, který demonstroval nejžhavější vycházející trendy.

Kreativní experti a globální ambasadoři Schwarzkopf Professional Lesley Lawson a Tyler Johnston propojili mezinárodní trendy z přehlídkových mol do čtyř exkluzivních vizuálních nálad pro rok 2013.

01_mono_mods

A kde vzali pánové svoji inspiraci? „Inspirujeme se stylem z mezinárodních přehlídek v New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži a přetváříme je na každodenní looky vhodné do salonu, které můžou kadeřníci přizpůsobit své klientele,“ říká Steve Hogan, kreativní ředitel Essential Looks Schwarzkopf Professional.

Letos se tak můžete těšit na čtyři různé, ale přitom i nanejvýš flexibilní looky v barvách Colour Buzz. Vybrat si můžete z graficky pojatého účesu v rytmu swingu (Mono Mods), překvapivě sofistikovaný Glam Chic, rebelský a nekonformní Electric Youth a minimalisticky čistý White Angels.

Jednotlivé looky si můžete prohlédnout v naší galerii a na videu:

Nejžhavější účesy roku 2013