Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Nekvalitní vlasové péči odzvonilo. Jak jste na tom vy?

Každá z nás se v určité životní fázi ocitneme v bodě, kdy už s lecčím neztrácíme čas. Ať už se jedná o nenaplňující vztahy nebo nekvalitní kosmetiku. S věkem jsme naštěstí selektivnější a umíme si dělat radost tak nějak bez výčitek. Stejně tak, jako už neinvestujeme čas ani peníze na základě impulzivního rozhodnutí, nemáme plnou koupelnu různých produktů na vlasy, které nám nevyhovují. A nebo ano?

Pečlivý výběr

Znáte svoje vlasy? Víte, v čem jsou jejich kvality a co jim musíte vhodnými produkty vykompenzovat? Základním stavebním kamenem pro krásnou hřívu jakéhokoliv typu je samozřejmě výživa. V drogerii, i přes silná marketingová tvrzení, odpovídající péči určitě nenajdete. Obraťte proto pozornost na specializované e-shopy se skutečně kvalitní kosmetikou.  

Esence a žádný kompromis 

Vhodná péče zajistí viditelně objemnější, hustší a zdravěji vypadající vlasy. Posílí a zpevní jemné vlasy bez života, vyživí a povzbudí pokožku hlavy a v neposlední řadě zklidňuju pokožku hlavy. To jsou schopnosti kvalitní péče a oblasti, ve kterých neděláme kompromisy. Vy ano? 

Info ikona
Nu Skin

Profesionálové v oblasti krásy 

Pokud zvažujete nějaký nový a lepší produkt na vlasy, určitě má náskok ta společnost, které se zabývá i dalšími produkty v péči o krásu. Proto přinášíme tip na Nu Skin, světovou značku pro osobní péči a wellness, která lidem pomáhá vypadat a cítit se mladě díky velkému portfoliu prvotřídních produktů, které vyhrávají ocenění a spojují to nejlepší z vědy, přírody a technologie.  

Info ikona
Nu Skin

3 kroky, 3 produkty a rituál je na světě 

Každý rituál péče na vlasy by měl podle odborníku zahrnovat minimálně tři produkty. Šampon, kondicionér a sérum. S těmito třemi pomocníky máte vyhráno a vaše vlasy budou spokojená a krásné. Doporučujeme vyzkoušet produkty z řady ageLOC Nutriol pro maximální účinek.  

Bonus jednou týdně  

Ve volné chvíli, kdy máte čas samy na sebe, můžete svoje vlasy hýčkat ještě prvotřídní maskou, která vlasový rituál posune ještě o stupínek výše. Vlasová maska se aplikuje jednou týdně a po necelém měsíci jsou vlasy výrazně lesklejší a hebčí. Zkuste vyživující masku Nu Skin, která funguje jako hloubková kúra.  

Info ikona
Nu Skin

Související články

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte

Krása

<span>Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci</span>

Toužíte po delších vlasech? Máme pro vás seznam vitamínů, které vám s jejich růstem mohou pomoci

Krása

<span>Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám</span>

Zapomeňte na žiletku: Hedvábně hladkou pokožku můžete mít i díky efektivnějším metodám

Krása

<span>Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný</span>

Líčení podle Francouzek: Naučte se jednoduchá pravidla, díky kterým bude váš make-up neodolatelný