Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Neoblíbená obuv s puncem pohodlí! Dřeváky jsou zpátky na scéně

Info ikona
Dřeváky

Vypadá to, že trend „ugly boots“ na sebe vzal novou podobu. Zapomeňte na hit loňského roku, tedy na sandály, a raději se poohlédněte po klasických dřevácích. Na návrat dřeváků upozornily už jarní a letní kolekce módních domů. Reinkarnaci této obuvi ale stvrdila až sociální síť Instagram, která se v posledních týdnech hemží fotkami influencerek s dřeváky.

Není žádným tajemstvím, že módní trendy se vrací. O určitých módních kouscích si ale myslíme, že skončí v pekle a už se nikdy nevrátí na povrch zemský, respektive na přehlídková mola. Podobné predikce jsme chovali také ke dřevákům, botám, které spíše připomínají kopyto.

Člověk míní, módní domy mění, a tak nám francouzská značka Hermès udělila další lekci stylu. Na přehlídce kolekce jaro/léto 21 ukázala dřeváky v koženém, luxusním, hávu s nenápadným páskem tvořícím písmeno H. Na úspěch těchto bot záhy zareagovaly další módní domy jako Céline nebo Bottega Veneta.

Nezůstalo jenom u kolekcí módních značek. Na dřeváky v posledních týdnech vsází také módní influencerky a modelky. Světle hnědé dřeváky s ozdobami obula například modelka Veronika Heilbrunner, klasicky černé zvolila Tavia Bonetti a luxusní dřeváky Chanel patří Marci Hirshleifer Penn. O pozornost se hlásí také cenově přijatelnější dřeváky v plastovém provedení, které ze sebe smyly nálepku "domácí obuv"

I když chvilku potrvá, než si zvykneme na přítomnost dřeváků v našem botníku, jedno této obuvi musíme nechat. Pohodlí! Pokud tedy hledáte boty, ze kterých vás nebudou bolet nohy, a zároveň jsou trendy, pak vsaďte právě na reinkarnované dřeváky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Zobrazit příspěvek na Instagramu
Mohlo by se vám líbit

Proč si tolik idealizujeme Pařížanky?

Deset tipů, jak vypadat jako pravá Francouzka, v tomto článku nenajdete. Ale pokud vás zajímá, proč jsou všichni posedlí pařížskou estetikou, čtěte dál.
marianne.cz