Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Neuvěřitelně přesný osobnostní test, který změní váš pracovní i soukromý život

Info ikona

Pouhých patnáct minut vás dělí od toho, abyste zjistili, kdo vlastně jste.

Osobnostních testů koluje po internetu nespočet. Některé jsou vcelku přesné, jiné vám nic zásadního nezodpoví. Pokud ale chcete vyzkoušet test, který o vás prozradí i sebemenší detaily, pak vyzkoušejte 16Personalities – patnáctiminutový test složený z vychytralých otázek. Test pracuje s šestnácti osobnostními typy, které jsou rozřazeny do čtyř skupin. Na základě vašich odpovědí zjistíte, zda patříte mezi analytiky, diplomaty, strážce nebo průzkumníky. Následně se dozvíte, jakou úlohu v dané kategorii zastáváte. Pokud bychom na testu chtěli něco vypíchnout, pak je to jeho komplexita. Bez problému vám zodpoví, jak se chováte v partnerských vztazích, nedělá mu problém určit, jací jste v práci a hřebíček na hlavičku uhodí i v otázce přátelství nebo rodičovství. 

Práce

Proč si test vyzkoušet?

Všichni asi tušíme, jací jsme. Pravdou ale zůstává, že málokdo má sepsané všechny kladné i záporné stránky na jednom místě. Díky testu si také můžete uvědomit své vlastnosti, o kterých jste doposud neměli ani páru a naučit se s nimi lépe pracovat. Zároveň test využívá i mnoho firem, které chtějí vědět, jaké zaměstnance mají pod svými křídly. To jim následně pomůže s lidmi lépe pracovat a sestavit tým, kterému to bude skvěle klapat.

Bojím se, co mi vyjde

Určitě si nikdo z nás nechce přečíst, že naše osobnost patří mezi to nejhorší, co na světě můžeme najít. V tomto testu se ale nebojte žádných negativních odpovědí, při jejichž čtení byste chtěli sahat po oprátce. Test vám totiž dokáže, že všechny osobnostní typy mají své silné stránky, na které můžete být hrdí. A ty slabší stránky? Na nich lze vždycky pracovat, a tak se není za co stydět. Při vyplňování tedy myslete na to, abyste odpovídali pravdivě, a zároveň se snažte vyhnout neutrální odpovědi.

ČTĚTE TAKÉ: Test: Jste připravená na změnu?