Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Nezapomenutelné momenty, kdy Sarah Jessica Parker ovládla červený koberec

Info ikona
Sarah Jessica Parker

Herečku Sarah Jessicu Parker jsme si v devadesátých letech zamilovali coby Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě. Sarah Jessica Parker ale rozhodně nestrnula na jednom místě a několikrát nám dokázala, že módní vkus nebyl doménou pouze Carrie. Pojďme si u příležitosti jejích narozenin připomenout nejznámější looky z červeného koberce.

Pokud bychom měli najít mezi americkými herečkami „dříče“, pak je jím bezesporu právě Sarah Jessica Parker. Svou první roli získala Sarah už v osmi letech, kdy se objevila v pohádce Děvčátko se zápalkami. Mladou dívku herectví natolik učarovalo, že o tři roky později debutovala na Broadwayi ve hře The Innocents.

První zlomový okamžik v její kariéře přišel v roce 1979, kdy získala hlavní roli v broadwayském muzikálu Annie. Dlouho na sebe nenechaly čekat ani filmové role, a tak si Sarah Jessica zahrála například ve snímku LA Story, Líbánky ve Vegas, Hocus Pocus nebo Ed Wood. Životním milníkem byl ale rok 1998, kdy se Sarah Jessica Parker proměnila v Carrie Bradshaw a stala se ikonou seriálu Sex ve městě. Za tuto roli získala čtyři Zlaté glóby, dvě ceny Emmy, a především bezmeznou popularitu.

I když jsme si všichni zamilovali šatník imaginární Carrie Bardshaw, musíme přiznat, že módní styl Sarah Jessici Parker je podobně chytlavý, podmanivý a zajímavý. A navíc je téměř pravidlem, že na červeném koberci Sarah Jessica pokaždé zazáří. U příležitosti 56. narozenin Sarah Jessici Parker, které slaví 25. března, jsme se ohlédli za jejími nejkrásnějšími looky z červeného koberce, na které nelze zapomenout.

Sarah Jessica Parker na červeném koberci
Mohlo by se vám líbit

EVOLUCE STYLU: Jak šel čas se Sarah Jessicou Parker

Za poslední rok jsme viděli více seriálů než pomalu za celý život a na klasiku jménem Sex ve městě samozřejmě došlo také. Šatník Carrie Bradshaw už známe téměř nazpaměť. Ale jakými outfity napříč dekádami ohromila její představitelka Sarah Jessica Parker?
marianne.cz