Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Nová Marianne s letní taškou

Právě dnes přichází do stánků srpnová Marianne. Nepřehlédnete ji díky oranžovomodré obálce a tašce, která je k časopisu přibalená jako dárek. Slovenské čtenářky dárek dostanou v jednom z příštích měsíců.

Redakce Marianne | 26. 07. 2013

Ať už půjdete na pláž, nebo jen k rybníku, nakoupit na trh, nebo se chystáte na návštěvu k babičce, taška ve třech barvách – modré, červené a a černobílé s pruhy – se vám určitě hodí. Což teprve, když si v ní povezete i dobré čtení.

Taška bude prozatím distribuována v rámci České republiky, slovenské čtenářky se mohou na tašku těšit v příštích měsících.

taska_srpen

Vztahy, kterým něco obětujeme, a buď se nám to v dobrém vrací, nebo trpíme jak psi – takové je téma poslední Marianne, kde zpovídáme výtvarnou ředitelku Karolínu Hůlovou žijící s nemocným partnerem, Mirku Čejkovou a Markétu Mališovou, která od svého staršího přítele Arnošta Lustiga slýchávala takové věci, jako že „je slavnost jeho života“. Optimismus pro ty, kdo si myslí, že v dnešním světě už není možné šťastné manželství na celý život, přinese rozhovor s krásnou a charismatickou Ninou Divíškovou. Pokud opravdu znovu vyslyšíte hlas svého srdce, které marně volá po sblížení s romantickou duší, přečtěte si článek Karin Drekslerové o tom, jak přes seznamku Náhoda našla někoho, s kým už měsíce běhá a výletuje po vlastech českých.

srpen3kirschner srpen5

Od budoucnosti k minulosti vás orientuje článek o takzvaném exismu čili jevu, kdy se nedokážete odpoutat od svého bývalého. Prý v tom pomůže deník, který bude lehce vstřebávat vaše nářky nad sebou a svým hořkým osudem. S tím, jak si psát deník, vám pomůže Karolina Kamberská, která si ho vede úctyhodných pětadvacet let. Kromě toho, že se vám uleví, budete vědět, co vás před lety trápilo a čím jste žila. Nutno podotknout, že tento pohled na sebe ne každý vydrží. K minulosti nás možná poutá i jev zvaný déjà vu, kterému se na kloub snažila přijít Klára Mandausová s odborníky z Masarykovy univerzity a dalšími.

Co neopomenout v srpnu – nastartovat dietu, a hlavně užít si ho. V článku Radost až na kost se dočtete, jak to udělat, abyste si léto užila dosyta. Nasaďte si klobouk, dejte obilí do vázy, přečtěte si knížku… to a další spousta drobností dodají pocit, že je všechno, jak má být. A jak je to s hubnutím? Nejlepší je přece to, které má dlouhodobý efekt. V článku Zhubněte bez diet se dočtete, co dělat, abyste se netrápila hlady, ale přece postupně do roka shodila až patnáct kilo.

Nechybí móda, třeba puntíkatá, rozhovory, nebo šest stránek věnovaných letním topům. Zjistíte, v čem je dobrá 3D maska a jaká procedura vám narovná, a přitom posílí vlasy. Věříme, že srpnová Marianne posílí nejen vaše vlasy, ale i ducha, zvedne sebevědomí a zlepší vám náladu.

V srpnovém čísle najdete pozvánku na Dny Marianne, které se konají 13.-15. září!



Nová Marianne s letní taškou