Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Nové číslo Marianne Bydlení je v prodeji!

Květnové Marianne Bydlení vás naladí na měsíc plný romantiky a zážitků na čerstvém vzduchu. Díky našim tipům budou tyto chvíle doladěné do detailu!

Zuzana Veselá | 13. 04. 2017

Poradíme vám tři krásné styly, jakými prostřít stůl, aby lahodil nejen očím ale i duši. Dozvíte se, jak z  terasy, balkonu nebo verandy vytvořit plnohodnotnou místnost navíc, odkud se vám během sezony nebude chtít odejít. V rubrice Servis vám pak pomůžeme s výběrem venkovních krbů a ohnišť.

Na návštěvu vás pozveme do domku na předměstí Kladna, do kterého architekti jako dominantu umístili dřevěnou vestavbu.

Ani v květnovém čísle nechybějí oblíbené proměny. Tentokrát se můžete těšit na dětský pokojíček v jemných pastelových barvách inspirovaným světem Malého prince, který navrhla designérka Andrea Beranová. V druhé proměně se zase můžete inspirovat nápady deisgnérky Pavly Kirschner. Ta se chopila náročného úkolu – vytovřit z neuspořádaného nábytkového pelmelu útulný domov s industriálními prvky.

Nalákáme vás na výlet do úchvatné zahrady u zámečku v Říčanech u Prahy. Přírodovědec Ivan Brdička zde vybudoval místo s pečlivě upravenou francouzskou zahradou, arboretem s celou řadou vzácných dřevin i malým meditačním zákoutím v japonském stylu.

Vyhrajte originál!

Chtěli byste si domov zkrášlit nevšedním doplňkem? V tomto čísle můžete s Dyzajn marketem soutěžit o původní dílo jednoho z šesti českých designérů.

 

Související články

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Proměny

<span>Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru</span>

Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru

Dům

<span>Moderní rustikální interiér se betonu nebojí</span>

Moderní rustikální interiér se betonu nebojí

Poradna

<span>Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně</span>

Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně