Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Nové Marianne bydlení plné barev a vzorů je na stáncích!

Jaro se zatím pořád víc podobá zimě a my se už nemůžeme dočkat, až se příroda konečně probudí a bude v plném květu. Proto jsme aktuální číslo zaměřili na květiny ve všech možných podobách - živých dekorativních nebo jako vzory či krásné doplňky. Poprvé také přicházíme s extra proměnou navíc! Ale jedno po druhém...

Redakce Marianne | 2. 04. 2015

První stránky patří jako obvykle novinkám. Představíme vám doplňky v podobě nádherných textilií, keramiky a porcelánu, které díky svým vzorům a barvám vnesou k vám domů tu správnou jarní náladu! Naučíte se s námi vybrat perfektní květináče, které podtrhnou charakter rostlin a zároveň se stanou ozdobou interiéru.

Opět se můžete těšit na školu barev. Tentokrát jsme se hodně přiblížili přírodě. Interiérová designérka Jana Vařechová Holoubková vás naučí používat a vzájemně kombinovat zelené odstíny. Zjistíte, že i do moderního městského bytu je možné vnést pocit jako byste byli v přírodě.

Nemáte zrovna „zelené prsty“? Designérka Markéta Zindulková vám ukáže jak si jednoduše vyrobit květinové dekorace, které vám zaručeně nikdy nezvadnou!

Na stránkách květnové Marianne Bydlení také zjistíte, jak příjemně nostalgickou atmosféru může mít romantický dům u jezera s vintage nábytkem a starožitnými dekoracemi.

Jaké jsme pro vás tentokrát připravili proměny interiérů? Designérka Janka Murínová se pustila do pokoje pro teenagera, který byl dříve pokojem pro hosty a příležitostným úložným prostorem. Petra Weissová zase proměnila pokoj pro dvě malé děti, ve kterém chyběl úložný prostor, ale hlavně místo na hraní.

Těšte se také na slibovanou novinku – malé proměny s velkým efektem, které s podrobnými návody na postup zvládnete hravě i vy! První vám představí Jana Vařechová Holoubková.

Krásné čtení přeje Marianne bydlení!

Související články

Byt

<span>Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy</span>

Nájemní byt prošel fantasickou proměnou: Výrazné syté barvy v duchu české trikolóry se staly hlavním prvkem interiéru v centru Prahy

Proměny

<span>Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru</span>

Proměna nepraktické terasy v kouzelné letní posezení s přímořskou atmosféru

Dům

<span>Moderní rustikální interiér se betonu nebojí</span>

Moderní rustikální interiér se betonu nebojí

Poradna

<span>Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně</span>

Krok za krokem: Jak na renovaci dřevěných oken doma, snadno a levně