Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Novoroční Marianne Bydlení je v prodeji!

Právě dnes u svého stánku najdete lednové vydání Marianne Bydlení, ve kterém vás připraví nejen na oslavy konce roku!

Redakce Marianne | 8. 12. 2016

Bez velkolepě nazdobeného domova by to nebyl ten správný silvestr. V rubrice Dekor poradíme, jak ozdobit stůl, který bude připomínat ledové království nebo jak si vlastníma rukama vyrobit něžné dekorace z papíru, třpytivé svíčky či ozdoby z fotografií vašich nejbližších.

Na návštěvu vás pozveme do pražského bytu úspěšné manažerky, jejíž domov okouzluje poklidnou a romantickou atmosférou a zavítáte s námi také do překrásné zimní zahrady v Beskydech, kde žije sochařka a keramička Marcela Vajceová-Hofmanová.

Těm, kteří plánují si v nejbližší době pořídit nové vybavení koupelny poradíme, jak si vybrat tu nejvhodnější vanu, ať už máte málo nebo hodně místa. A co udělá váš domov ještě útulnějším? Určitě spousta fotografií a obrázků, proto vám názorně ukážeme různé způsoby, jak si nápaditě uspořádat domácí galerii.

V oblíbených proměnách vám tentokrát představíme obývací pokoj, který se po zásahu designérky Pavly Kirschner stal kreativním místem nejen pro život, ale také pro práci. Ukážeme vám také výsledek soutěžní proměny koupelny se značkami Rako a Ravak, které se ujala designérka Andrea Kroupová. 

Dále pro vás máme tip na skvělé ubytování v New Yorku i praktického rádce, který se bude hodit, až si po novém roce půjdete pro novou sušičku.

 

S námi do roku 2017 rozhodně vykročíte pravou!