Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Nový koncept mládí pro profesionální i domácí péči, která chrání pleť před předčasným stárnutím.

Srdcem konceptu omlazujícího ošetření ßP3. TRI-KOMPLEX™ od francouzské kosmetické značky SOTHYS Paris jsou KRÉMY MLÁDÍ, které zahrnují pět typů přípravků odpovídající různým potřebám pleti. Krémy obsahují polyfenoly květu šafránu a dimer kvercetinu z květu jerlínu, jež pleť chrání před oxidačním stresem, zatímco obsažené
peptidy předcházejí vzniku chronologických příznaků stárnutí.

Promotion | 12. 10. 2017

Krém mládí pro vitalitu pleti
CREME JEUNESSE VITALITE

Je určen pro ošetření pleti s nedostatkem jasu, výskytem jemných linek a známek únavy. Obsažený chrono-dynamizující komplex (soli Mg, Cu, Zn, Ca) obnovuje minerály v pokožce a Pore Refiner System ji zmatňuje a stahuje póry. Kyselina fytová (z rýže) jemně regeneruje povrch pleti.

 

Krém mládí proti vráskám
CREME JEUNESSE RIDES

Posiluje pokožku a vyhlazuje vrásky. Je k dispozici ve dvou různých texturách pro omlazení pleti – légère, což je emulze, která se rychle vstřebává, a hustá emulze confort tající při aplikaci. Je obohacen o lipozomální komplex (dipeptid a výtažek z ostropeřce), jenž viditelně vyhlazuje vrásky, a výtažek kvasnic, který obnovuje tonus pleti. Kyselina citrónová a kyselina pyrohroznová udržuje jas pleti bez výskytu skvrn.

 

Krém mládí pro zpevnění pleti
CREME JEUNESSE FERMETE

Je zaměřen na obnovu pevnosti pleti a vyhlazení vrásek. Obsažený výtažek ze zrn ibišku navrací pleti vitalitu, zatímco kmenové buňky z jitrocele redukují vrásky, tmavé skvrny a známky povolení pleti. Je k dispozici ve dvou různých texturách – légère a confort.

Restrukturační krém mládí CREME
JEUNESSE RESTRUCTURANTE

Hodí se zejména pro pokožku s výskytem vrásek, tmavých skvrn a povolenými konturami, kterou vypíná, vyhlazuje a obnovuje její přirozený odstín a jas.

 

Krém mládí pro obnovení hutnosti pleti
CREME JEUNESSE REDENSIFIANTE

Regeneruje pleť a obnovuje její objem díky výtažku z kombuchy (zkvašenému černému čaji neboli „elixíru dlouhověkosti“). Kyselina uronová a výtažek z vigny podzemní ji omlazuje a peptidy žabníku posilují její bariérové funkce.

Více informací naleznete ZDE.