Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Nový Venkov & styl právě vychází!

Léto, prázdniny, zlátnoucí lány obilí a toulky po vlastech českých i vzdálenějších krajích. To všechno a ještě mnohem víc na vás čeká v letním vydání Venkova & stylu.

Redakce Marianne | 24. 06. 2016

Hned v úvodu nakouknete do kouzelného venkovského domku, který obklopuje květinové království Alberta Friesse a Lukáše Paderty, spolumajitelů Květinového lahůdkářství i dozahrady plné tajuplných zákoutí architektky Lii Frouzové.

V módní story vás seznámíme s módní návrhářkou Marií Starou, alias Rodnou hroudou a jejími šaty s folklorními prvky. Na krásných fotografiích je pro vás zachytil v uvolněné letní atmosféře venkovského statku Benedikt Renč.

Jestli ještě přemýšlíte jak dostat do zahrady užitečný hmyz, vybudujte jim Hmyzí hotel de luxe a pak se už jen těšte na pořádnou úrodu! Můžete se s námi brouzdat lány dozrávajícího obilí i pochutnat si na dobrotách připravených z letošní úrody nebo si z klasů a květin vytvořit stylovou dekoraci.

Kdy jindy než v létě je čas na pořádnou grilovačku? Pozveme vás na ni a poradíme, co dobrého si připravit. V tomto čísle se také stanete pozorovateli jednoho z našich nejkrásnějších ptáků, ledňáčka, navštívíte vambereckou krajkářku Martinu, připomenete si legendární nafukovací hračky z Fatry Napajedla nebo se naučíte vyrábět domácí ovocné zmrzliny. Najdete tu taky užitečné tipy, kam se vydat na prázdninové toulky.