Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Objevte českou módu

V polovině června se opět uskuteční přehlídka toho nejlepšího, co současná módní scéna nabízí. Přijďte na akci Grace’n’Glamour a podlehněte kráse modelů od předních návrhářů.

Redakce Marianne | 24. 05. 2013

Stejně jako každý rok, i letos prodejní prezentace českých módních návrhářů a šperkařů nabídne osobní kontakt s jednotlivými vystavujícími. Na rozdíl od jiných akcí podobného druhu je zde kladen velký důraz na reprezentativní a velkolepé prostory, které návštěvníkům a vystavovatelům nabídnou možnost pro neformální setkávání a přátelský ‚pokec‘ nad jednotlivými kousky. Grace’n’Glamour se tak letos koná v sobotu 15. června v luxusním prostředí hotelu Thalia na Národní třídě v Praze.

Tato jedinečná akce představuje na jednom místě výkvět módní scény a často jsou zde zastoupeni i návrháři, kteří nemají svůj vlastní butik či prodejní místo. Projekt tedy dává šanci i těm z talentů, kteří na začátku své kariéry nemají příliš mnoho šancí se někde veřejně prezentovat. Vedle této zářivé budoucnosti české módy však Grace’n’Glamour nabídne i známá jména.

Letos se můžete těšit například na Pavla Ivančice a studenty z jeho ateliéru na VŠUP, Ivanu Follovou, Šárku Šiškovou, Kateřinu Geislerovou, Moniku Drápalovou nebo Zdeňku Imreczeovou. Dále se na akci předvedou návrhářky Jana Minaříková, Monika Roženková a Barbora Divínová & Nová Róba. Klobouky opět zastoupí modistka Jolana Kotábová. Ze šperkařů se můžete těšit na Lubora Bauma a Michala Kadaníka, které jsme vám na našich stránkách nedávno představili. Nebude chybět ani móda pro pány, kterou představí značky Sistersconspiracy, Kristýna Kubištová, Ritore a nová módní značka Fiorina Fury.

Grace’n’Glamour

15. 6. 2013, hotel Thalia, Národní 13, Praha 1

http://www.gracenglamour.cz

www.facebook.com/Gracenglamour

Objevte českou módu