Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Objevte rozkvetlou kolekci Apart, která je plná nádherných šperků

Jemné náramky, zdobené náušnice i náhrdelníky s motivy květů a lístků, to vše najdete v kolekci Secret Garden od značky Apart. Vstupte do třpytivé zahrady, kde na vás čekají úžasné doplňky inspirované světem rostlin.

Promotion | 28. 07. 2020

Květiny, které nikdy neuvadnou

Když zavřete oči, o čem sníte? Co třeba o rozkvetlé zahradě plné zlatých květin? Apart pro Vás tento sen proměnil v realitu! Milujete květiny, ale mrzí vás, že vždy tak rychle uvadnou? To se vám s kolekcí šperků Secret Garden naštěstí nestane.

Odhalte tajemství této kouzelné zahrady a utrhněte si z ní pro sebe ten nejkrásnější kousek! Nechte na sobě rozkvést nádherné prsteny, náušnice, náramky, náhrdelníky i přívěsky, které nikdy neztratí svou krásu. Díky jemnému a romantickému provedení je můžete lehce vzájemně kombinovat a skvěle tak doplnit své letní outfity.

Kousek přírody na dosah

Také máte ráda, když je venku vše rozkvetlé a voňavé? Tento pocit si teď můžete uchovat navždy, protože kousek této krásy značka Apart přenesla do šperků s motivy lístků, které jsou inspirovány jarním probouzením přírody. Nosit je můžete samozřejmě i v létě či na podzim. Není divu, že si tento moderní motiv okamžitě získal svou popularitu. Ve spojení s nádhernými kompozicemi zirkonů vytváří originální doplněk pro každou příležitost.

Stylové šperky si můžete vybrat ze spousty připravených setů nebo si sama seskládat náramky či náhrdelníky a vytvořit tak vlastní sadu originálních šperků. V následující galerii si svůj rozkvetlý šperk pro letní dny rozhodně vyberete!

Nahlédněte do kolekce Secret Garden