Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Objevte své osobní kouzlo

Někdo o něm ví, ale pro někoho může zůstat skryté. My vám však radíme – nenechte ho zahálet a objevte ho co nejdříve! Zkuste to například na seminářích Grace’n’Glamour lifestyle, kde mimo jiné vystoupí i Chantal Poullain a Jan Čenský.

Redakce Marianne | 30. 04. 2013

V polovině června se můžete opět těšit na prodejní přehlídku české módy Grace’n’Glamour. Avšak dříve, než zhlédneme nevšední kousky českých šperkařů a designérů, si pro nás organizátoři připravili další lahůdku.

Pod hlavičkou tohoto projektu totiž nyní nově vzniká akce nazvaná Grace’n’Glamour lifestyle. Jedná se o komorní semináře, které vám pod dohledem školených profesionálů a inspirativních osobností nabídnou šanci objevit sebe sama.

To, jak nejlépe umocnit své osobní kouzlo, vám poradí například populární herec Jan Čenský. Díky svým dlouholetým zkušenostem s médii a účinkováním na veřejnosti se s vámi tento šarmantní muž rád podělí o znalosti, které nás školy nenaučily a které jsou pro úspěch v životě neocenitelné. Společně s ním a nestárnoucí hvězdou Chantal Poullain můžete strávit víkend 8. a 9. června v designovém hotelu, zasazeném do úchvatné přírody kokořínského dolu.

Chantal_Poullain

Na semináři však nezůstane pouze u krásných slov. Můžete se zde nechat rozmazlovat a hýčkat zkušenou vizážistkou, která vám poradí, jak se nejlépe nalíčit. Módní stylistka vám pak doporučí oděv vhodný pro váš typ postavy a zároveň vám ukáže obdivuhodné modely českých návrhářů. Poté přijde na řadu úžasný relax v podobě odpočinku v sauně nebo u masáže.

Více informací najdete na webu www.gracenglamour.cz, kde se také můžete na první seminář G’n’G lifestyle přihlásit. Uzávěrka přihlášek je 10. května a kapacita kurzu je omezená.

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte