Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

OHLÉDNUTÍ ZA MBPFW: 20 nejlepších momentů z přehlídek tuzemské tvorby

Letošní Mercedes-Benz Prague Fashion Week je za námi a bylo to opravdu vizuálně i stylově pestré. Od ženských modelů typických například pro Zuzanu Kubíčkovou až po skvěle zvládnuté avantgardní modely Martiny Špetlové nebo zančky La Formela. A kdo ještě zaujal?

Redakce Marianne | 8. 09. 2016

Za redakci Marianne navštívila letošní Mercedes-Benz Prague Fashion Week naše šéfredaktorka Monika Mudranincová. Co se jí nejvíc líbilo? 

„Letos mě na fashion weeku hodně bavila Petra Balvínová, která se ani po deseti letech v branži neopakovala. Má talent vymýšlet stále nové věci a motivy, přesto člověk její rukopis pozná. Líbila se mi její mladistvá, něžná, vrcholně ženská kolekce, kterou propojoval motiv „andělských křídel“ – tedy jestli jsem to správně pochopila... A Kateřina Geislerová byla prostě Kateřina Geislerová, jak ji známe: propracované cik-cak střihy, geometrie, vtipné detaily, luxusní materiály. Perfektně zvládnuté řemeslo. Její vesty jsou nejvíc – zakryjí, co je potřeba schovat, a vyzdvihnou přednosti. Jsem ráda, že se z Paříže přestěhovala zpátky do Prahy.“

A které modely nás ještě zaujaly? Podívejte se na naši galerii: 

ČTĚTE TAKÉ: 7 důvodů, proč si koupit podzimní speciál Marianne Fashion

 

 

OHLÉDNUTÍ ZA MBPFW: 20 nejlepších momentů z přehlídek tuzemské tvorby