Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Okouzlení kartonem

Pod slovem karton si většina z nás představí banánové krabice ze supermarketu. Když se však dostane tento materiál do ruky člověku s kreativní duší, vznikne z toho něco, z čeho vám „spadne čelist“!

Promotion | 5. 12. 2017

Na začátku letošního roku hledala Marianne partnery, se kterými by vytvořila svou chill out zónu na SLOU FASHION DAYS a díky organizátorům propagujícím udržitelnost jsme se dostali ke dvěma mladým českým značkám, KARTOONS a LIV (již jsme představili zde).

Kartoon

LIV dodali měkký sedací nábytek masírující vaše půlky, záda, krk a asi další partie těla. „KARTONÁŘI“ se zase pod vedením designéra Vojtěcha Beránka měli postarat o to, aby si návštěvníci měli kam položit čaj, časopis (Marianne samozřejmě), mobil, rtěnku. A pak poskytli do zóny překrásné sedáky ROUNDSEAT, které vás svým vzhledem pošlou do blízké budoucnosti a jejichž nosnost je šokujících 120 kg! Právě na ROUNDSEATU se KARTOONS učili pracovat s kartonem. První krůčky, mnoho slepých cest, kapek krve a potu, až vznikl do posledního detailu vyladěný produkt. Sedákem se začala psát DOBA KARTONOVÁ. A právě tenhle přístup Marianne baví. Ta zvědavost, odvaha pustit se do neprobádaných teritorií, touha stát se průkopníkem a zároveň svým počínáním přispívat k vyšším cílům. Motivovat ostatní.

Mimochodem i KARTOONS věří v blahodárný účinek houpání. Na houpacím psovi. Uhm.

Kartoons

Více o značce, jejich produktech a projektech se dozvíte na stránkách www.kartoons.cz